Eiere av en distribusjonsgruppe for lokale som er synkronisert til Office 365 kan ikke administrere distribusjonsgruppen i Exchange Online

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2417592 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når en distribusjonsgruppe for lokale er synkronisert til en Microsoft Office 365-organisasjon gjennom Active Directory-synkronisering, migrerte brukere som er eiere av distribusjonsgruppen kan ikke administrere det i Microsoft Exchange Online. For eksempel kan en bruker får en feilmelding som ligner på følgende:
Handlingen '<cmdlet>', '<property>' kan ikke utføres på objektet '<name>' fordi objektet blir synkronisert fra din lokale organisasjon. Denne handlingen skal utføres på objektet i den lokale organisasjonen</name> </property> </cmdlet>
.

LØSNING

Distribusjonsgrupper som opprettes i Office 365 gjennom katalogsynkronisering må håndteres i det lokale miljøet. Fordelingen gruppeeiere må behandle gruppen ved hjelp av lokale verktøy for Exchange-serveren for eksempel følgende:
 • Administrasjonssenteret for Exchange
 • Exchange Management-konsollen
 • Exchange Management Shell
Når det gjøres endringer i gruppen i det lokale miljøet, synkroniseres endringene til Office 365 neste gang som kjører directory-synkronisering. Eller hvis du vil se endringene umiddelbart, kan du tvinge frem directory-synkroniseringen. For mer informasjon om hvordan du tvinger katalogsynkronisering, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Fremtvinge katalogsynkronisering
Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker innebygde verktøy for å administrere distribusjonsgrupper og e-post sikkerhetsgrupper i miljøet ditt lokale. For mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

For øyeblikket synkroniserer katalogsynkronisering attributtet managedBy for distribusjonsgruppen. I dette tilfellet vises den globale adresselisten (GAL) riktig gruppeeier distribusjon. Denne eieren kan imidlertid administrere distribusjonsgruppen fordi tilgangskontrollisten (ACL) for gruppen ikke gi tillatelser til eieren.

Flere verktøy for håndtering av distribusjonsgrupper

Det finnes flere lokale verktøy som kan brukes til å endre gruppemedlemskap.
 • AktiveDirectory-brukere og -datamaskiner

  Administratorer kan bruke Active Directory-brukere og datamaskiner til å endre gruppemedlemskap. For mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Administrere grupper
 • Dsquery.exe

  Brukere kan bruke verktøyet Dsquery.exe til å administrere gruppemedlemskap. Hvis du vil gjøre dette, kan brukere opprette en skrivebordssnarvei til Dsquery.exe-grensesnittet og bruke dette verktøyet til å oppdatere distribusjonsgruppen. Du må ha den Remote Server Administration Tools (RSAT) installert på brukernes datamaskiner å bruke DSQuery.exe på en ikke-server-versjonen av Windows Vista Service Pack 1 (SP1) eller en senere versjon.

  For mer informasjon om hvordan du installerer og aktiverer RSAT, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Installere administrasjonsverktøy for ekstern Server
  Hvis du vil opprette en skrivebordssnarvei til Dsquery-brukergrensesnitt, gjør du følgende:
  1. Høyreklikk et område på skrivebordet, velg Nyog deretter snarvei.
  2. Skriv inn følgende i boksen, og klikk deretter Neste:
   C:\windows\system32\rundll32.exe dsquery, OpenQueryWindow
  3. Skriv inn et navn på snarveien, og klikk deretter Fullfør.
  Når disse trinnene er utført, vises endringene i Office 365 når du kjører directory-synkronisering. Eller du kan fremtvinge katalogsynkronisering for å se endringene umiddelbart.

REFERANSER

For mer informasjon om hvordan du feilsøker administrere distribusjonsgrupper i Office 365, kan du se følgende artikkel i Microsoft Knowledge Base:
2731947 "Du har ikke tilstrekkelige tillatelser"-feilmelding når du prøver å fjerne eller endre en distribusjonsgruppe i Office 365

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet webområdet.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2417592 - Forrige gjennomgang: 4. oktober 2014 - Gjennomgang: 9.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365a o365022013 o365m kbmt KB2417592 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2417592

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com