E-postmeddelanden inte tas emot för en ny domän som du lägger till i Office 365-portalen

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2415053 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När du lägger till en ny domän i Office 365-portalen i Microsoft Office 365 och skapa användare eller ändra befintliga användare om du vill använda den nya domänen, e-postmeddelanden inte tas emot för den nya domänen.

Detta kan inträffa om något av följande gäller:
  • Domänen har replikerats till alla servrar i Microsoft Exchange Online. Detta kan ta upp till en timme.
  • Lämplig MX-posten finns inte eller har replikerats till alla tillämpliga Domain Name System (DNS)-servrar runt om i världen. Detta kan ta upp till 72 timmar.

LÖSNING

Lös problemet så här:
  1. Kontrollera att den nya domänen verifieras i Office 365-portalen.
  2. Kontrollera att den MX-posten för den nya domänen pekar på det värde som anges i avsnittet DNS-inställningari Office 365-portalen för Exchange Online. Mer information finns på följande Microsoft-webbplats:
    Arbeta med domännamn och DNS-poster
  3. Du kan behöva vänta i upp till 72 timmar.
Om MX-posten måste peka på sin nuvarande plats, måste du vidta ytterligare åtgärder för att ha din e-post vidarebefordras till Office 365-användare. Använd någon av följande metoder:
Behöver du hjälp? Gå till den Office 365-Community webbplats.

Egenskaper

Artikel-id: 2415053 - Senaste granskning: den 4 oktober 2014 - Revision: 12.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365p o365e o365022013 o365m kbmt KB2415053 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2415053

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com