Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το Office 2010: "Παρουσιάστηκε ένα μη καθορισμένο σφάλμα. Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησής σας αυτήν τη στιγμή. (0x80070001)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2400124 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το Office 2010, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε ένα απροσδιόριστο σφάλμα. Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησής σας αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. (0x80070001)


Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν μία από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:

 • Εάν έχετε εγκατεστημένο λογισμικό εξομοίωση του CD, ένα κλειδί μητρώου αποτρέπει το Αναγνωριστικό υλικού κεκτημένα.
 • Ένα απαιτούμενο κλειδί μητρώου δεν έχει οριστεί σωστά ή είναι misisng.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτόματα αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί Επιδιόρθωση αυτού του ζητήματος ή στη σύνδεση Στο παράθυρο διαλόγου " Λήψη αρχείου ", κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50669
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD, και στη συνέχεια εκτελέστε το στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".


Μη αυτόματη επίλυση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε τις εξής ενέργειες:

 1. Στο μενού Έναρξη , επιλέξτε Εκτέλεσηκαι, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε regedit.
 2. Στον επεξεργαστή μητρώου, κάντε αναζήτηση για το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\CLASS\ {4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 3. Αναζητήστε UpperFilters, δηλαδή τύπου REG_MULTI_SZ.
 4. Κάντε διπλό κλικ στο στοιχείο UpperFiltersκαι, στη συνέχεια, στο πλαίσιο δεδομένα τιμής, προσθέστε PartMgr στην κορυφή της λίστας. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 6. Ξεκινήστε οποιαδήποτε εφαρμογή του Office 2010 και ακολουθήστε τις υποδείξεις για την ενεργοποίηση.

Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία προσθήκης αυτού του κλειδιού μητρώου, εκτελώντας την ακόλουθη εντολή στη γραμμή εκτέλεσης:

reg Προσθήκη HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTROL\CLASS\ {4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} / v UPPERFILTERS /t REG_MULTI_SZ /d PartMgr/f


Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
916180 Προσπαθήσατε να εγκαταστήσετε την κονσόλα σας Xbox 360 ως επέκταση του Media Center, αλλά δεν ξεκινήσατε το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup)

Αν και 916180 desribes μια ενημέρωση κώδικα που δεν είναι specifc σε Office και ενεργοποίηση του άρθρου γνωσιακής βάσης, η επιδιόρθωση σχετίζεται με τα Windows XP και ισχύει για αυτό το ζήτημα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2400124 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2400124 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2400124

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com