Az Internet Explorer 9 bétaverziójában a weblapok hibásan vagy helytelen színekkel jelenhetnek meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2396576 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
A bétaverzióval kapcsolatos tudnivalók
A cikk a Microsoft egyik termékének bétaverziójával foglalkozik. A cikkben szereplő információk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Ehhez a bétaverziójú termékhez a Microsoft nem nyújt terméktámogatási szolgáltatást. A bétakiadásokkal kapcsolatos támogatás igénybevételéről a termék bétaverziójával szállított dokumentációban vagy a bétaverzió letöltését lehetővé tevő webhelyen talál információt.

A jelenség

Amikor a Windows Internet Explorer 9 bétaverziójával nyit meg egy weblapot, az olvashatatlanul vagy torzítva és esetleg helytelen színekkel jelenhet meg. 

Előfordulhat, hogy a következő hibaüzenet is megjelenik:
A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt\
A(z) <fájlnév> képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
Megjegyzés: Előfordulhat, hogy ez a probléma csak egyes weboldalaknál jelentkezik, másoknál nem. 


Oka

A hibát az okozhatja, hogy az aktuális videokártya vagy videokártya-illesztőprogram nem támogatja a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást.

Az Internet Explorer 9 bétaverziója felgyorsítja a grafikus teljesítményt és a weblapok megjelenítését oly módon, hogy a grafikus elemek és a szöveg megjelenítését a processzorról a grafikus processzorra helyezi át. Ezért ha a videokártya nem támogatja a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást, előfordulhat, hogy a weblapok nem megfelelően jelennek meg az Internet Explorer 9 bétaverziójában.

Kerülő megoldás

A hiba megszüntetéséhez a grafikus processzorral történő megjelenítés helyett használjon szoftveres képalkotást a weblap megtekintéséhez. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Indítsa el az Internet Explorer 9 bétaverzióját.
  2. Kattintson a Tools (Eszközök) menü Internet Options (Internetbeállítások) parancsára.
    Megjegyzés: Ha a Tools (Eszközök) menü nem jelenik meg, a megjelenítéséhez nyomja le az ALT billentyűt.
  3. Az Advanced (Speciális) lapon keresse meg az Accelerated graphics (Gyorsított grafika) részt.
  4. Jelölje be a Use software rendering instead of GPU rendering (Szoftveres képalkotás használata grafikus processzorral történő megjelenítés helyett) jelölőnégyzetet.
  5. Kattintson az Alkalmaz, majd az OK gombra.
  6. Zárja be az Internet Explorer 9 bétaverzió minden megnyitott ablakát, majd indítsa újra a bétaverziót.
  7. Nyissa meg a weblapot az Internet Explorer 9 bétaverzióban.
Megjegyzés: A hibát úgy is megoldhatja, ha a videokártyát a grafikus processzorral történő hardvergyorsítást támogató videokártyára frissíti.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2396576 - Utolsó ellenőrzés: 2010. szeptember 15. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 9 Beta
Kulcsszavak: 
kbprb kbexpertisebeginner KB2396576
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com