Lync Online gebruikers kunnen niet communiceren met externe contactpersonen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2392146 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

PROBLEEM


Doet zich een van de volgende symptomen in Microsoft Lync Online:
 • Messenger-berichten niet worden bezorgd bij externe contactpersonen. Wanneer u een expresbericht verzenden naar een externe contactpersoon in Lync Online, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

  Dit bericht is niet bezorgd bij Joe@Contoso-Federated.com omdat het adres uw organisatie buiten en niet met uw bedrijf federatieve of het adres klopt. Neem contact op met het ondersteuningsteam van deze gegevens.
  Opmerking In dit foutbericht Joe@Contoso-Federated.com is een tijdelijke aanduiding.
  Het volgende foutbericht kan ook worden vastgelegd in het Microsoft Lync 2010 UCCAPI:

  403: van URI is niet gemachtigd om met een federatieve partners te communiceren.
 • Aanwezigheid is onbekend voor een externe contactpersoon. Wanneer u de externe contactpersoon zoeken of u een externe contactpersoon die al toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen bekijken, het aanwezigheidspictogram is niet beschikbaar (wordt grijs weergegeven), en Onbekende aanwezigheid wordt weergegeven.
 • Externe contactpersonen kunnen niet deelnemen aan Lync on line vergaderingen. Wanneer de externe contactpersoon Lync Online uitnodiging voor een vergadering ontvangt en klikt vervolgens op Deelnemen aan vergadering, ontvangt de gebruiker een foutbericht waarin wordt gemeld dat de persoon niet gemachtigd om het deelnemen aan de vergadering en de verbinding mislukt.

OPLOSSING

De eerste stap bij het oplossen van problemen die invloed hebben op Lync Online is om het probleem op de juiste manier kunt u het bereik. De volgende tabel kunt u bepalen wat de meest waarschijnlijke oorzaak van het probleem is, afhankelijk van het type en aantal contactpersonen die worden beïnvloed.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen

Externe communicatie voor Lync Online configureren

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Office 365 bedrijfs- en academische klanten kunnen u afzonderlijke opties voor de volgende externe contactpersonen configureren op het niveau van een organisatie en de gebruiker:
 • Andere organisaties die van Lync Online, Microsoft Lync Server 2010, 2013 van Microsoft Lync Server of Microsoft Office Communications Server 2007 R2 gebruikmaken
 • Contactpersonen uit openbare Instant Message (IM) op Skype of Microsoft Messenger
365 Office professional en small business klanten kunnen externe communicatie in- of uitschakelen voor alle externe contactpersonen uitschakelen. Ook andere Lync of OCS organisatie en contactpersonen uit openbare IM op Skype of Microsoft Messenger. Deze instelling kan worden geconfigureerd op het niveau van de organisatie of de gebruiker.

Voor hulp bij het configureren van externe communicatie voor uw organisatie, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Het oplossen van problemen met machtigingen tussen afzonderlijke contactpersonen

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Beide externe contactpersonen hebben in elkaars lijst met contactpersonen worden toegevoegd en moet de juiste machtigingen hebben. Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie:OpmerkingIn Lync, zorg ervoor dat de instelling voor het blokkeren van alle nodigt niet is ingesteld. Open de pagina Lync Opties en klik op waarschuwingen. Bij contactpersonen Lync niet gebruikt, schakel het vak label blokkeren alle nodigt en communicatie.

In het algemeen voor het oplossen van problemen als twee externe contactpersonen communicatieproblemen hebben, ze moeten beide volledig de andere contactpersoon verwijderen uit hun eigen lijst met contactpersonen. De externe contactpersoon opnieuw toevoegen en controleer vervolgens of meldingen worden verzonden en geaccepteerd door de betrokken contactpersoon.

Als u probeert te communiceren met gebruikers van Skype, zorg dat de Skype-gebruikers zijn opgewaardeerd naar de meest recente client voor Windows (versie 6.3 of een latere versie).
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Het oplossen van problemen met machtigingen tussen domeinen

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Als uw Lync Online gebruikers met alle externe contactpersonen uit een bepaald domein communiceren kunnen, kan dit probleem optreden voor een van de volgende redenen:
 • Domein van de externe contactpersoon is niet ingesteld voor Federatie.
 • Het domein is niet opgenomen in de lijst met toegestane domeinen in het Configuratiescherm van Lync of Lync Admin Center.

Als de externe contactpersoon organisatie nog niet is geconfigureerd voor federation Lync Online, gaat u naar de volgende TechNet-website:
Configureren voor een Lync Online klant ondersteuning voor identiteitsfederatie

Nadat u hebt gecontroleerd dat federation correct is geconfigureerd voor het domein van de externe contactpersoon, moet Office 365 voor klanten van ondernemingen onderzoeken de Lync het Configuratiescherm of Lync Admin Center om ervoor te zorgen dat domein van de externe contactpersoon in de lijst met toegestane domeinen of niet in de lijst met geblokkeerde domeinen is. Voor informatie over het configureren van externe communicatie met andere organisaties, raadpleegt u de volgende Microsoft-website:
Externe communicatie configureren
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Toevoegen van contactpersonen in de juiste indeling

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Contactpersonen die niet de standaard domeinen voor Microsoft Messenger, zoals live.com, outlook.com, msn.com of Hotmail.com gebruikt, moeten worden toegevoegd aan de Lync met behulp van een speciale indeling. Ga naar het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het toevoegen van externe contactpersonen op deze manier:
2566829 Lync gebruikers kunnen niet communiceren met externe contactpersonen met een Microsoft-account die beschikt over een aangepaste domein (EASI)
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Controleer of de Federation-SRV-record voor Lync Online

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Federatie met externe organisaties vereist een SRV-record in DNS die externe organisaties naar Lync Online zorgt ervoor dat wanneer ze proberen te communiceren. Als deze SRV-record ontbreekt of onjuist is geconfigureerd, wordt alle communicatie met externe contactpersonen mislukt. Om te controleren of de record correct is geconfigureerd, gaat u naar het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2566790 Problemen met Lync Online DNS-configuratie oplossen in Office 365
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

MEER INFORMATIE

Deze problemen treden op omdat de externe communicatie in Lync Online kan worden uitgeschakeld of onjuist geconfigureerd. Of als de externe contactpersoon een lid van een andere organisatie van Lync Server of Office Communications Server is, externe toegang kan ook onjuist zijn geconfigureerd.

Opmerking Federatie met Skype wordt niet ondersteund op dit moment. Externe contactpersonen met een Microsoft-account kunnen echter naar de Skype client in plaats van bij Microsoft Messenger aanmelden. Federatie met Microsoft-accounts wordt nog steeds ondersteund of externe contactpersonen Microsoft Messenger of de Skype-client gebruiken. Nadat een externe contactpersoon met een Microsoft-account zich in Skype, is de gebruiker niet langer gebruikmaken van videovergaderingen.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2392146 - Laatste beoordeling: vrijdag 27 juni 2014 - Wijziging: 50.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Lync Online
Trefwoorden: 
o365022013 o365 o365e o365a o365m o365p kbmt KB2392146 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2392146

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com