„Az online aktiválás nem fejeződött be sikeresen, mivel a termékkulcsot már felhasználták a maximálisan engedélyezett számú alkalommal” az Office for Mac 2011 esetében

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2390723 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor aktiválni próbálja a Microsoft Office for Mac 2011 szoftvert, a következő hibaüzenet jelenik meg:

Az online aktiválás nem fejeződött be sikeresen, mivel a termékkulcsot már felhasználták a maximálisan engedélyezett számú alkalommal.
Kattintson a Vissza gombra, győződjön meg arról, hogy a helyes termékkulcsot írta be, majd kattintson ismét az Aktiválás gombra. Ha nem rendelkezik internetkapcsolattal, telefonon keresztül végezheti el az aktiválást.

Oka

A hibaüzenet az alábbi feltételek valamelyikének teljesülése esetén jelentkezhet:

  • Ugyanazt a termékkulcsot próbálja használni több számítógépen, és túllépi a Microsoft szoftverlicenc-szerződésben meghatározott korlátot. A Microsoft szoftverlicenc-szerződését a számítógépen a termék telepítési mappájában találja. Néhány termék esetében a szerződés egynél több számítógépen teszi lehetővé az aktiválást. További információkért, beleértve, hogy a termék hány számítógépen aktiválható, tekintse meg a Microsoft szoftverlicenc-szerződését.
  • Jelentős módosításokat hajtott végre a számítógép hardverén, például új RAM kártyát, grafikus kártyát vagy más hardvert telepített.
  • Újraformázta a merevlemezt.

A megoldásLicencinformációk:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Otthoni és kisvállalati 1PK – Licenc 1 Mac számítógép (1 felhasználó) számára.
Otthoni és kisvállalati 2PK – Licenc 1 felhasználó számára, 2 Mac számítógépen való telepítéshez.
Otthoni és diákverzió 1PK – Licenc otthoni és diákcélú használatra 1 Mac számítógépen.
Otthoni és diákverzió családi csomag – Licenc otthoni és diákcélú használatra háztartásonként 3 Mac számítógépen.
Oktatási verzió – Licenc minősített oktatási használatra 1 Mac számítógépen.
Kártya vásárlása 27 számjegyű PIN kóddal:
Otthoni és kisvállalati 2 csomag – Licenc 1 felhasználó számára, 2 Mac számítógépen való telepítéshez.

Ha a termék esetében az aktiválások száma meghaladja a Microsoft szoftverlicenc-szerződés által engedélyezett aktiválások számát (lásd a fenti táblázatot), a termékből további példányokat kell vásárolnia. Ehhez látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:

http://www.mactopia.com/

Tekintse meg a Microsoft szoftverlicenc-szerződését a termék aktiválásának engedélyezett számával kapcsolatos információkért. A termék verziója alatti szakaszban olvassa el a Telepítési és használati jogokat. Például, ha a 2011-es Office Otthoni és kisvállalati verziójával rendelkezik, olvassa el a 2. szakasz 2. pontját, amelynek címe: Telepítési és használati jogok. A feltételek a Microsoft alábbi webhelyein olvashatók el:

http://www.microsoft.com/About/Legal/EN/US/IntellectualProperty/UseTerms/Default.aspx

http://download.microsoft.com/Documents/UseTerms/Office%20for%20Mac_2011_English_9b97495f-e3b7-464c-bd3c-4959f0104e7e.pdf
Ha nem lépi túl a Microsoft szoftverlicenc-szerződés által engedélyezett aktiválások számát, kattintson az Aktiválás telefonon keresztül gombra, válassza ki a tartózkodási helyét, majd hívja fel a megjelenő telefonszámot. Például az Egyesült Államok esetében a telefonszám (866) 825-4797. Az Egyesült Királyság esetében (44) (203) 147-4930.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2521589

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2390723 - Utolsó ellenőrzés: 2011. december 2. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office for Mac 2011
Kulcsszavak: 
dftsdahomeportal KB2390723
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com