Automatiskt säkerhetskopiera din fil för personliga mappar i Outlook

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 238782 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

Den här artikeln beskrivs hur du säkerhetskopierar automatiskt din fil för personliga mappar (.pst) i Microsoft Outlook 2002, Microsoft Office Outlook 2003 och Microsoft Office Outlook 2007.

Mer Information

PST-filen innehåller alla de lokala Outlook-mapparna som kalender, Inkorgen, aktiviteter, Skickat, Utkorgen, Borttaget och användardefinierade mappar. Om du vill säkerhetskopiera dessa mappar automatiskt skapa en säkerhetskopia av PST-filen.

Verktyget Microsoft Outlook personliga mappar Backup är ett Outlook add-in som automatiserar säkerhetskopieringen. Verktyget Microsoft Outlook Personal Folders Backup som fungerar med Outlook 2000, Outlook 2002, Outlook 2003 och Outlook 2007. Du kan hämta tillägget finns på följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01&displaylang=en
Du kan välja som du vill säkerhetskopiera PST-filer och hur ofta du vill säkerhetskopiera dem med det Personal Folders Backup-tillägget.

Varje PST-fil innehåller alla dina Outlook-mappar. Detta inkluderar Inkorgen, kalender och kontakter. Du kan ha en enda PST-fil (vanligtvis kallas "Internet-mappar" eller "Personliga mappar" i mapplistan), men du kan också ha en ytterligare en PST-fil som används för arkivering ("Arkiv-mappar"). Kan du säkerhetskopiera dessa PST-filerna tillägget säkerhetskopiering av personliga mappar.

Obs!Säkerhetskopierar endast PST-filerna tillägget säkerhetskopiering av personliga mappar. Om du har en Microsoft Exchange Server-postlåda säkerhetskopieras i mapparna i postlådan regelbundet av serveradministratören.Det här verktyget ger dessutom bara inställningar som enskilda användare kan konfigurera. Vi gör därför rekommenderas inte som en lösning för säkerhetskopiering av företaget.

Så här använder du tillägget säkerhetskopiering av personliga mappar:
 1. Starta Outlook.
 2. Klicka på SäkerhetskopieraArkiv -menyn.
 3. Klicka på Alternativ och markera de PST-filer som du vill säkerhetskopiera.
Så här använder du tillägget säkerhetskopiering av personliga mappar med Outlook 2010:
 1. Konfigurera Outlook så att säkerhetskopiering av personliga mappar-tillägg ska köras automatiskt vid avslut. Mer information om hur du gör detta klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:

  2030523 Aktivera säkerhetskopieringstillägg av personliga mappar-för Outlook 2010

  Obs!Det här steget behöver bara utföras en gång.
 2. Starta Outlook.
 3. På menyfliksområdet, clickthe på fliken tillägg .
 4. Klicka på säkerhetskopiering .
 5. Klicka på Alternativ och markera de PST-filer som du vill säkerhetskopiera.
Tillägget Personal Folders Backup kan säkerhetskopiera filer till en disk. Dock kan inte tillägget sprida PST-filen på flera diskar. Välj en lagringsplats som har tillräckligt mycket ledigt utrymme för att hantera hela PST-filen när du ändrar alternativ för säkerhetskopiering.

Egenskaper

Artikel-id: 238782 - Senaste granskning: den 29 oktober 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
Nyckelord: 
kbbackup kbaddin kbhowto kbinfo kbmt KB238782 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 238782

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com