A személyes mappafájl biztonsági mentésének automatizálása az Outlook 2000 és az Outlook 2003 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 238782 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU238782
A cikk Microsoft Outlook 2002 alkalmazásra vonatkozó változatát a Microsoft Tudásbázis következő cikke tartalmazza (előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat): 290827.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk a személyes mappafájlok (.pst fájlok) automatikus biztonsági mentésének módját ismerteti.

További információ

Az Outlook összes mappáját – így a Naptár, a Beérkezett üzenetek, a Feladatok, az Elküldött elemek, a Postázandó üzenetek és a Törölt elemek mappát, illetve a felhasználó által létrehozott mappákat – egy személyes mappafájl tárolja. A mappák automatikus biztonsági mentéséhez biztonsági másolatot kell készíteni a .pst fájlról. E célra szolgál a Microsoft Outlook alkalmazáshoz készült Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény.

A bővítmény letölthető a következő weblapról:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01
A bővítményben megadható, hogy mely .pst fájlokról és milyen gyakran készüljön automatikusan biztonsági másolat.

Minden .pst fájl tartalmazza az Outlook alkalmazásbeli összes mappát, beleértve a Beérkezett üzenetek, a Naptár és a Névjegyalbum mappát is. Az Outlook alkalmazásban elegendő egyetlen .pst fájlt használni (ez rendszerint „Internetmappák” vagy „Személyes mappák” néven jelenik meg a mappalistában), de például archiválási célokra egy másik .pst fájl (melynek neve lehet „Archív mappák”) is használható. A bővítménnyel ezen .pst fájlok mindegyikéről készíthető biztonsági másolat.

MEGJEGYZÉS: A Személyes mappák biztonsági mentése bővítmény csak a .pst fájlok biztonsági mentésére szolgál. A Microsoft Exchange Server rendszerű postaládákhoz tartozó mappákról az Exchange Server rendszergazdája rendszeresen készít biztonsági másolatot.

A bővítmény használatbavételéhez indítsa el az Outlook alkalmazást, és kattintson a Fájl menü Biztonsági másolat parancsára. A biztonsági mentés beállításainak módosításához (például a mentendő .pst fájlok körének meghatározásához) kattintson a Beállítások gombra. A bővítmény képes merevlemezre menteni a biztonsági másolatot, ám egy-egy .pst fájl nem nyúlhat át másik kötetre. A beállítások módosítása során olyan meghajtón jelöljön ki mappát a biztonsági másolatok számára, melyen a teljes .pst fájl tárolására elegendő szabad lemezterület található.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 238782 - Utolsó ellenőrzés: 2005. december 22. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2000
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbaddin kbbackup kbfaq KB238782
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com