Ondersteuning voor Microsoft Outlook voor Mac 2011 verbindingsproblemen met Exchange Server

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2353366 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel beschreven hoe u help voor Microsoft Outlook voor Mac 2011 verkrijgen kunt als er een probleem met configureren of verbinding maken met een Exchange-Server.

Meer informatie

Voor hulp bij een probleem met Outlook voor Mac die is geconfigureerd met Microsoft Exchange, contact op met uw netwerkbeheerder, uw IT-afdeling of Microsoft professionele ondersteuning bij 1 - vestiging in uw telefoonnummer (800) 936-land. Ga naar de volgende MSDN-website voor meer informatie over Microsoft Professional support:

http://msdn.Microsoft.com/en-us/library/ee785592 (CS.10).aspx
Als u een Exchange-account in Outlook wilt, kunt u Outlook opent. Op de Extra menu, klikt u op Accounts. Klik op de Exchange-accounten volg de aanwijzingen op het scherm. U moet de e-mailadres en verificatie informatie, zoals de domeinnaam, de gebruikersnaam en het wachtwoord. Als u uw Account-informatie niet weet, neem dan contact op met uw IT-deparment voor meer informatie.

Opmerking: Voor Exchange-ondersteuning in Outlook 2011 is verbinding RU4 van Microsoft Exchange 2007 SP1 of hoger nodig.

ZieHelp voor Outlook voor meer informatie.


Eigenschappen

Artikel ID: 2353366 - Laatste beoordeling: donderdag 12 september 2013 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbmt KB2353366 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2353366

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com