Mobil enhet ansluta inte till Exchange Online via Exchange ActiveSync efter användarens postlåda som har migrerats till Exchange Online

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2293029 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

Microsoft Exchange-postlådan för en användare migreras till Microsoft Office 365 från en lokal eller hosted Exchange-miljö. Efter migreringen, går emellertid användarens mobila enhet ansluta till Microsoft Exchange Online via Microsoft Exchange ActiveSync.

Detta inträffar om den mobila enheten inte uppdateras automatiskt om du vill inkludera sökvägen till Exchange Online-postlåda. Den mobila enheten har att omdirigeras till den nya postlådan serverplatsen.

LÖSNING

Konfigurera Exchange ActiveSync igen på den mobila enheten så att du kan hämta den senaste versionen av Exchange ActiveSync. Gå till om du vill konfigurera Exchange ActiveSync Referens för Telefoner och Tablet PC-installation, och följ sedan anvisningarna för din enhet.

MER INFORMATION

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2293029 - Senaste granskning: den 8 juli 2014 - Revision: 7.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365a o365e o365022013 o365p o365m kbgraphic kbmt KB2293029 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2293029

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com