Az SBS 2003 rendszer teljesítményjelentése azt jelzi, hogy nem fut egy Automatikus indítási típusú szolgáltatás

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2290390 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Az SBS 2003 rendszerkonzoljának teljesítményjelentése vagy egy e-mailben érkezett kiszolgálói állapotjelentés azt jelezheti, hogy nem indult el a Microsoft .NET-keretrendszer NGEN v4.0.30319_X86 nevű szolgáltatása, pedig annak indítási típusa Automatikus.

A kép összecsukásaA kép kibontása
NGEN szolgáltatásOka

Ez a probléma akkor léphet fel, ha a Microsoft .NET-keretrendszer 4.0-s verzióját telepítették az SBS 2003 rendszerű kiszolgálóra.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50509


Megjegyzés:
Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg, az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatain is használható.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy USB-meghajtóra vagy CD-re, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Kézi javítás

A probléma megoldásához végezze el az alábbi lépéseket:
 1. Keresse meg a C:\inetpub\monitoring\web.config fájlt, és készítsen róla biztonsági másolatot.
 2. Nyissa meg a C:\inetpub\monitoring\web.config fájlt szerkesztésre a Jegyzettömb alkalmazásban.
 3. Keresse meg a fájlban a SERVICES_TO_IGNORE sort, amely a következőhöz hasonlóan néz ki:
  <add key="SERVICES_TO_IGNORE" value="SysmonLog" />
 4. Írja be ebbe a sorba a Microsoft .NET-keretrendszer NGEN v4.0.30319_X86 szolgáltatására hivatkozó ;clr_optimization_v4.0.30319_32 szövegrészt:
  <add key="SERVICES_TO_IGNORE" value="SysmonLog;clr_optimization_v4.0.30319_32" />
 5. Mentse a C:\inetpub\monitoring\web.config fájlt, majd frissítse az SBS 2003 konzoljában látható teljesítményjelentést.

További információ

Noha a Microsoft .NET-keretrendszer NGEN v4.0.30319_X86 szolgáltatása Automatikus indítási típusú, normális jelenségnek nevezhető, ha ennek ellenére nem fut. Ha ugyanis nem észlel végrehajtandó műveletet, automatikusan leáll.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2290390 - Utolsó ellenőrzés: 2010. október 11. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Service Pack 1
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2 Standard Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2 Premium Edition
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme KB2290390
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com