Η "Ιδιωτικό" κατάσταση ευαισθησία της εμφάνισης μιας επαναλαμβανόμενης πρόσκλησης σε σύσκεψη θα χαθεί όταν επεξεργάζεστε την εμφάνιση στο OWA σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2282746 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρόσκληση σε περιοδική σύσκεψη μαζί με σήμανση την πρόσκληση σε περιοδική σύσκεψη ωςΙδιωτικόσε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007.
  • Μπορείτε να στείλετε την πρόσκληση σε περιοδική σύσκεψη σε έναν συμμετέχοντα.
  • Επεξεργαστείτε μια εμφάνιση της περιοδικής πρόσκληση σε σύσκεψη με το Outlook Web Access (OWA) και, στη συνέχεια, στείλτε την ενημερωμένη εμφάνιση στο συμμετέχοντα.
Σε αυτό το σενάριο, τοΙδιωτικόκατάσταση ευαισθησία της εμφάνισης ενημερωμένο χάνεται το ημερολόγιο και στο ημερολόγιο του συμμετέχοντα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το OWA δεν κληρονομεί την τιμή ιδιωτικό Βαθμός ασφαλείας από την κύρια τιμή, όταν ενημερώνεται μια εξαίρεση. Επομένως, η εμφάνιση ενημερωμένου ορίζεται ωςΚανονική (Normal)που είναι η προεπιλεγμένη τιμή πεζών-κεφαλαίων.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2407025Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για τον Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2282746 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbsurveynew kbmt KB2282746 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2282746

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com