Hitta din produktnyckel eller skaffa en ny produktnyckel för Office för Mac

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2279109 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Du uppmanas ange produktnyckeln när du installerar eller installerar om Microsoft Office-produkt. Produktnyckeln används under installation av programvara för att "låsa upp" produkten. Den här artikeln beskrivs hur du hittar produktnyckeln befintliga eller skaffa en ersättning product key om produktnyckeln döljas eller förlorats.Lösning

Hitta din produktnyckel


Dölj tabellenVisa tabellen
DISTRIBUTIONSKANALERVAR DU KAN HITTA PRODUKTNYCKELN
Programvara (DVD).25-Siffriga produktnyckeln finns på en orange etikett som sitter installation DVD-omslag eller fall.
Inköpt från http://www.microsoft.com/Mac/ webbplatsProduktnyckeln bör finnas tillgängliga i din e-postinkorg från företag som kallas Digital floden. Sök i Inkorgen för e-post från följande adresser: @BUY.OFFICEFORMAC.COM @TRY.OFFICEFORMAC.COM eller @DIGITALRIVER.COM. Om du inte kan hitta befintliga produktnyckel eller behöver en ny, kontakta Microsoft Support för Online ESD att skaffa en produktnyckel för ersättning. Du måste ge agenten ordernummer eller e-postadress som du använde när du köpte produkten. Denna information är tillgänglig i e-postkvitto från Digital floden. Amerikanska och kanadensiska kunder:

Telefon: (877) 250-1548. (Tryck på alternativ 4 som får överföras till den avdelning som hanterar produkten viktiga frågor). Alternativt Fyll i och skicka formuläret.

Amerikanska och kanadensiska kunder:

Telefon: (877) 250-1548. (Tryck på alternativ 4 som får överföras till den avdelning som hanterar produkten viktiga frågor). Du kan också fylla i och skicka denonline-formulär.

Storbritannien-kunder:

Avgiftsfritt: 0-808-101-9181
Internationella: 1-952-392-1234
9: 00: 00 - 7: 00 PM GMT, måndag - fredag

Du kan slutföra och skicka denonline-formulär.
Inköpt från Microsoft store (http://store.microsoft.com)Produktnyckeln har skickats till dig via e-post. E-post ska hämtas från @microsoftstore.com. Om du inte kan hitta e-post från Microsoft store visas produktnyckeln produktnycklar sidan i Microsoft lagrar konto. Du kan också hitta dem på sidan tidigare inköp. Du måste logga in med ditt Microsoft Store-konto på webbplatsen och klicka sedan på inköpshistorik för att se produktnyckeln.

Klicka på produktnycklar i dinKontosidan för att visa produktnycklar för nedladdningsbara programvaran. Förutom att visa dina produktnycklar, har du möjlighet att granska dina beställningsuppgifter och hämta programvara från den här sidan.

Om du inte kan hitta produktnyckeln befintliga eller behöver en ny, kontaktar du Microsoft online-butik.http://Store.microsoft.com/help/Contact-US
VolymlicensDu kan hämta produktnyckeln från webbplatsen Microsoft Volume Licensing Service Center (VLSC).
MSDNProduktnycklar för MSDN-abonnenter kan erhållas genom att logga in på hämtningsplatsen för MSDN-prenumeranter:
https://msdn.microsoft.com/subscriptions/securedownloads/cc137106.aspx
Akademiska Du kan hämta produktnyckeln från Microsoft Online ESD-webbplats som drivs av Digital flodenhär. Om du av någon anledning du inte kommer ihåg ditt ordernummer eller har inte behörighet att skicka e-post, kontakta Microsoft Support för Online ESD:

Amerikanska och kanadensiska kunder:

Telefon: (877) 250-1548. (Tryck på alternativ 4 som får överföras till den avdelning som hanterar produkten viktiga frågor). Du kan också fylla i och skicka denonline-formulär.

Storbritannien-kunder:

Avgiftsfritt: 0-808-101-9181
Internationella: 1-952-392-1234
9: 00: 00 - 7: 00 PM GMT, måndag - fredag

Du kan slutföra och skicka denonline-formulär.
Hem användarprogramProduktnyckeln finns i din bekräftelse skickad e-post från hup.us@digitalriver.com. Om du inte fått din e-post, kontakta hem, och användarprogram https://www.microsofthup.com/hupus/contactus.aspx

Mer information om Home användarprogram:

Home Use Program är tillgängliga för Microsoft volymlicenskunder med aktiva Software Assurance-täckning på Office-programmen Software Assurance-förmån.  Anställda som omfattas användningslicenser i arbetet är berättigade att köpa dessa Office-program för användning på en Hemdator under sin anställning.  Den här tillfälliga licensen upphör att gälla med Software Assurance-täckning arbetsgivare eller vid anställning med kunden som omfattas.


Hur du ersätter borttappad produktnyckel

Du kan skaffa en ny produktnyckel genom att kontakta Nordamerika Customer Service (NACS) på (800) 936-5700. En ny nyckel genereras endast om du har retail exemplar av programvaran (DVD) eller hämtat version via Digital floden eller Microsoft Store.

Obs!Det kan finnas en avgift för att erhålla en ny produktnyckel från Microsoft-ACS. Kontrollera att du har följande tillgängligt när du kontaktar ACS för en ny produktnyckel:
 • Produkt-CD- eller DVD-produkten som levererades på skivan
 • Den dator som du vill installera produkten
 • Läsa delar av den ursprungliga produktnyckeln om denna information är tillgänglig
 • "Inre cirkeln" numret på produkt-skiva, som visas i följande bild

  Dölj bildenVisa bilden
  2279108Egenskaper

Artikel-id: 2279109 - Senaste granskning: den 24 januari 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
 • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
 • Microsoft Office 2008 for Mac Business Edition
 • Microsoft Office 2008 for Mac (Home and Student Edition)
Nyckelord: 
dftsdahomeportal kbmt KB2279109 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2279109

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com