Cikk azonosítója: 2267621
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft a Microsoft Security Essentials programot választható frissítésként ajánlja fel a Windows XP, a Windows Vista és a Windows 7 rendszer azon felhasználóinak, akik előfizetnek a Microsoft Windows Update szolgáltatásra. Ha jelenleg a számítógépen nem fut kártevő-eltávolító program, azzal kémprogramok, vírusok és más kártékony szoftverek jelentette veszélynek teszi ki a számítógépet. A Microsoft Security Essentials egy ingyenes kártevő-eltávolító program, amelynek letöltése és telepítése erősen ajánlott. A Microsoft Security Essentials licence otthoni számítógépeken és legfeljebb 10 számítógéppel rendelkező kisvállalkozások általi használatra terjed ki.

További információ

A Microsoft Security Essentials programról további információt az alábbi webhelyen talál:
http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=hu-hu

A Microsoft Security Essentials program támogatási lehetőségeiről az alábbi webhelyen tájékozódhat:
http://www.microsoft.com/security_essentials/support.aspx?mkt=hu-hu


Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2267621 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 16. - Verziószám: 2.0
Kulcsszavak: 
KB2267621
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com