Office 365 Desktop installationsverktyget felmeddelande: "datorn kräver en uppdatering av tjänsten Windows Installer"

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2249804 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När du försöker köra verktyget Office 365 Desktop Setup om du vill installera de senaste programuppdateringarna som krävs för Microsoft Office 365-anslutning, visas följande felmeddelande:
Datorn kräver en uppdatering till Windows Installer-tjänsten

LÖSNING

Lös problemet genom att installera den senaste versionen av Windows Installer-tjänsten. Ansluta till Windows Update webbplats (om du vill installera den senaste versionen av Windows Installerhttp://update.microsoft.com). Eller Använd följande URL:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=5A58B56F-60B6-4412-95B9-54D056D6F9F4

MER INFORMATION

Det här problemet uppstår när du inte har den senaste versionen av Microsoft Windows Installer (MSI)-tjänsten har installerats på datorn. Tjänsten Windows Installer är en nödvändig komponent för verktyget Office 365 Desktop Setup. Tjänsten Windows Installer kan du installera uppdateringarna som krävs. Du måste köra den senaste versionen av tjänsten för att slutföra dessa installationer.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2249804 - Senaste granskning: den 12 juli 2014 - Revision: 9.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office 365
  • Office 365 User and Domain Management
Nyckelord: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2249804 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2249804

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com