Outlook 2000: Foutbericht "kan niet openen een of meer bijlagen."

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 223460 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.

FOUTBERICHT

Wanneer u berichten of bijlagen open, wordt het volgende bericht weer gegeven:
Kan een of meer bijlagen niet openen.

OPMERKING:Microsoft Office 2000 bevat een ingebouwde functie waarmee u meer informatie opvragen over moeilijk oplosbare waarschuwingen of foutberichten. Als u deze functionaliteit inschakelen voor dit bericht en andere foutberichten in Microsoft Office 2000, download u het bestand met aanpasbare waarschuwingen voor Microsoft Office 2000 vanaf de website Microsoft Office Update op het volgende adres:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = 8FBEE1D3-C5BB-4A36-A2F7-DC63DE2A818C


OPMERKING: Als u dit artikel hebt bereikt door te klikken op deWebinfoknop in een foutbericht u al hebt geklikt ingeschakeld.

OORZAKEN

WAT U KUNT PROBEREN

De bijlage beveiligings Zone-instellingen wijzigen

De bijlage beveiliging zone instelling wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:
  1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties.
  2. Klik op deBeveiligingtabblad.
  3. Klik opBeveiliging van bijlagen.
  • Hoog beveiligings niveau (aanbevolen voor alle gebruikers) wordt u potentiële beveiligings problemen met bijlagen gewaarschuwd.
  • Geen (niet aanbevolen) biedt geen bescherming tegen beveiligings problemen. Gebruik deze instelling alleen als u er zeker van te zijn dat alle berichten die u ontvangt, veilig zijn.

De iRiS anti virus Software uitschakelen

Deactiveer de iRiS Software Limited, anti virus programma. Een beveiligings incident, het probleem bericht nog steeds niet zou openen maar andere berichten van dit type ontvangen nadat de anti virus software is uitgeschakeld, is geen probleem.

De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.


Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Eigenschappen

Artikel ID: 223460 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbdownload kbdta kbprb kbmt KB223460 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:223460

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com