Cum se restaurează manual Registry în Windows 98/Me

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 221512 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

Acest articol descrie modul de restaurare a unei copii de rezervă a registry Windows 98 sau Windows Millennium Edition (Me).

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

În condiții normale, Windows poate detecta și repara automat erorile de registry. Dacă Windows nu poate face aceasta, se poate restaura manual o copie anterioară a registry. Zilnic, la pornirea cu succes a computerului, Windows face o copie de rezervă a registry și o stochează. În mod implicit, se stochează cinci copii anterioare ale registry. Pentru a restaura una dintre aceste copii anterioare:
  1. Porniți computerul, apăsați tasta CTRL și mențineți-o apăsată, apoi alegeți Safe Mode Command Prompt Only din meniul Windows 98 Startup. Dacă executați Windows Me, porniți computerul cu discul de inițializare.
  2. La promptul MS-DOS, tastați cd\windows\command, apoi apăsați ENTER. Aici windows este numele folderului în care este instalat Windows.

  3. La promptul C: tastați scanreg /restore, apoi apăsați ENTER.
  4. Selectați acel registry anterior pe care doriți să îl restaurați, apoi apăsați ENTER.NOTĂ: Lângă un registry care funcționează corect apare cuvântul „Started” alături de dată.

  5. Când primiți un anunț indicând că ați restaurat un registry care funcționează corect, apăsați ENTER pentru a reporni computerul.

REFERINȚE

Pentru informații suplimentare despre instrumentul Windows Registry Checker Tool, consultați următorul articol din Baza de cunoștințe Microsoft:

183887 Descrierea instrumentului Windows Registry Checker Tool (Scanreg.exe) (articolul poate să fie în limba engleză)

Proprietă?i

ID articol: 221512 - Ultima examinare: 3 noiembrie 2006 - Revizie: 1.2
SE APLICĂ LA
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
  • Microsoft Windows Millennium Edition
Cuvinte cheie: 
kbenv kbhowto KB221512

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com