Beschrijving van Hypertext Transport Protocol foutberichten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 218155 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel beschrijft het gebruik van beschrijvende Hypertext Transport Protocol (HTTP)-status foutberichten.

Meer informatie

BelangrijkDeze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig uitvoert stappen. Voor extra bescherming, back-up van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
322756Back-up en terugzetten van het register in Windows

In Microsoft Internet Explorer 4, wanneer een aanvraag kan niet worden omgezet in het bestand Wininet. dll wordt weer gegeven een foutbericht van de ingesloten HTML (Hypertext Markup Language) en een niet-beschrijvende definitie (bijvoorbeeld "Navigatie geannuleerd" of 'Geen webpagina in de Offline modus halen'.) Deze foutberichten zijn een resource (res:) van het bestand Shdocvw. dll. Een bron is een HTML-code die gebruikmaakt van een programma voor weergave doeleinden en die is ingesloten in een dynamic link library (DLL) bestand. In Internet Explorer 5 of hoger, worden deze foutberichten worden opgeslagen als een bron van het bestand Shdoclc. dll. Als het foutbericht wordt ontvangen, wordt deze vervangen door een overeenkomende HTML-sjabloon kan een van de volgende typen informatie bevatten:
 • Informatie over het probleem.
 • Informatie over het verhelpen of omzeilen van het probleem.
 • Een koppeling naar de vorige pagina.
 • Een koppeling naar de ondersteunings pagina van Internet Explorer.
 • Een koppeling naar dezelfde pagina, zodat u kunt proberen opnieuw verbinding te maken.
 • Een koppeling naar een kopie van de pagina uit de cache (als er een API (Application Programming Interface) wordt gemaakt).
De aangepaste foutberichten voor HTTP-status worden opgeslagen in de volgende registersleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\ 
   ErrorThresholds
				
Internet Explorer 5 en hoger bevat een vervanging voor de HTML-sjabloon voor de volgende aangepaste foutberichten:

400, 403, 404, 405, 406, 408, 409, 410, 500, 501, 505

Er is een naam waardepaar (bijvoorbeeld "404", 128) voor elk van de fouten. De eerste waarde is de foutcode. De tweede waarde is de waarde voor de byte grootte gebruikt door Internet Explorer 5 of hoger te detecteren wanneer er foutberichten door een eigen vervangen moet. Daarom bepaalt het bestand Wininet. dll als de HTML-inhoud die is gekoppeld aan de HTTP-fout een goed ontworpen webpagina is wanneer de Internet Explorer 5-versie van het bestand Wininet. dll een HTTP-foutbericht krijgt. Dit is gebaseerd op de grootte van de pagina. De drempelwaarde in het register wordt voor elke fout geëvalueerd. Als de webpagina die klein genoeg is, deze wordt geweigerd en de gebruiksvriendelijke HTTP-status webpagina wordt weer gegeven.

De computer standaardwaarden worden opgeslagen in de sleutel HKEY_LOCAL_MACHINE. De sleutel en de waarde kunnen worden ingesteld in de sleutel HKEY_CURRENT_USER de HKEY_LOCAL_MACHINE waarden op per gebruiker overschrijven.

Vriendelijke foutberichten voor HTTP-status uitschakelen, gaat u als volgt te werk:
 1. Klik opStart, klik opInstellingen, klik opHet Configuratie scherm, en dubbel klik vervolgens opInternet-opties.
 2. Klik op deGeavanceerdetabblad.
 3. Klik op deGebruiksvriendelijke HTTP-foutberichten weer gevenselectie vakje uit.
 4. Klik opOK.
OPMERKING: Gebruiksvriendelijke HTTP-foutberichten uitschakelen schakelt alleen gebruiksvriendelijke HTTP-foutberichten voor HTTP-foutberichten die worden geretourneerd door de server (Zie hierboven). Er zijn andere beschrijvende foutberichten kunnen niet worden uitgeschakeld. DNS-foutberichten zich bijvoorbeeld voordoen wanneer Internet Explorer een server niet kan vinden. In dit geval is er geen pagina te vervangen, zodat een vriendelijke fout 'Pagina kan niet worden weer gegeven' in Internet Explorer 5 of hoger altijd weer gegeven bericht.

Eigenschappen

Artikel ID: 218155 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 op de volgende platformen
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB218155 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:218155

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com