Beschrijving van de update voor Silverlight: 1 September 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2164913 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Microsoft Silverlight is een browser-en-multi-environment plug-in die de volgende generatie van Microsoft biedt.NET?based media ervaringen en interactieve toepassingen voor het web. In dit artikel wordt een update beschreven voor Silverlight. Deze update werd uitgebracht op 1 September 2010.

Samenvatting

Er is een update beschikbaar voor Microsoft Silverlight. Deze update biedt een nieuwe build is een upgrade van eerdere versies van Silverlight. Deze update is opgenomen in de huidige Silverlight-installatieprogramma's. Als uw computer geen Silverlight geïnstalleerd, wordt het installatieprogramma aan u aangeboden door Microsoft Update of Windows Server Update Services (WSUS).

Deze update bevat functionele verbeteringen in prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging. Deze update is achterwaarts compatibel met toepassingen die zijn gemaakt met eerdere versies van Silverlight.

Meer informatie

Problemen die door deze update worden opgelost

Probleem 1

Deze update verbetert de native uitbreidbaarheid van media stroom bron die gebruikmaakt van de Silverlight-technologie en Expression Encoder.

Probleem 2

Deze update kan nieuweToevoegenRijfunctionaliteit in de Silverlight DataGrid-besturingselement.

Probleem 3

Deze update kunt u geïsoleerde opslag vergroten via de instellingen van Groepsbeleid of registersleutels.

Probleem 4

Deze update verbetert de opstartprestaties van toepassingen op een computer waarmee de Silverlight-technologie.

Probleem 5

Deze update voegt muiswielondersteuning voor van de browsertoepassingen op een computer met een Mac-besturingssysteem.

Probleem 6

Deze update wordt een beveiligingsprobleem opgelost. Afspelen van inhoud PlayReady beveiligd via een verbinding met extern bureaublad of terminal sessie is nu uitgeschakeld.Probleem 7

Vaste diverse geheugenlekken, waaronder:
  • Geheugenlekkage wanneer de opname van de muis wordt gebruikt. Geheugen lekt die optreden wanneer u CaptureMouse() in scenario's slepen en neerzetten gebruiken. Zie voor meer informatie.Microsoft Silverlight forums discussie.
  • Geheugenlek wanneer UserControl kan niet worden-permanent omdat deze sjabloon voor inline-gegevens bevat. Zie voor meer informatie.Microsoft Silverlight forums discussie.

Installatie-informatie

Deze update is beschikbaar via de volgende bronnen.

Website van Microsoft Silverlight

De Silverlight-installatieprogramma omvat naast deze update alle vorige updates. De nieuwste versie van Silverlight installeren, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/Silverlight

Microsoft Update

Deze update is ook beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Update. Als u een eerdere versie van Silverlight geïnstalleerd, wordt deze update aangeboden als 'Update voor Microsoft Silverlight (KB 2164913)'.

Referenties

Bezoek de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over Silverlight:

NOG STEEDS HULP NODIG?

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, klik op deze knop om uw vraag inhouden voor de andere leden van de Gemeenschap op antwoorden van Microsoft:

Een vraag
Eigenschappen

Artikel ID: 2164913 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Silverlight for Windows
  • Microsoft Silverlight for Macintosh
Trefwoorden: 
kbinfo kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload kbfix kbmt KB2164913 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2164913

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com