Cum se instalează Consola de recuperare Windows

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 216417 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol descrie modul în care se instalează pe hard disk Consola de recuperare Microsoft Windows. Dacă instalați acest instrument pe hard diskul local, Consola de recuperare Windows este adăugată ca opțiune în meniul de pornire Windows.

Instalați Consola de recuperare Windows după instalarea Windows pe computer.

 1. Faceți clic pe Start, pe Run (Executare), apoi tastați litera de unitate a unității CD-ROM:\i386\winnt32.exe /cmdcons în caseta Open (Deschidere), unde litera de unitate a unității CD-ROM este litera de unitate atribuită unității CD-ROM.
 2. Faceți clic pe OK, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a termina programul de instalare, apoi reporniți computerul.


Notă Pentru a utiliza consola de recuperare pentru o instalare, este necesară parola de administrator local. Pentru controlerele de domeniu, este necesară parola de administrator care se utilizează în modul Directory Service Restore.

Ștergerea Consolei de recuperare

 1. Reporniți computerul. Faceți dublu clic pe My Computer (Computerul meu), apoi faceți dublu clic pe hard diskul pe care ați instalat Consola de recuperare.
 2. În meniul Tools (Instrumente), faceți clic pe Folder Options (Opțiuni folder), apoi faceți clic pe fila View (Vizualizare).
 3. Faceți clic pe Show hidden files and folders (Se afișează fișierele și folderele ascunse), faceți clic pentru a debifa caseta de selectare Hide protected operating system files (Ascundere fișiere protejate ale sistemului de operare), apoi faceți clic pe OK.
 4. În folderul rădăcină, ștergeți folderul Cmdcons și fișierul Cmldr.
 5. În folderul rădăcină, faceți clic cu butonul din dreapta pe fișierul Boot.ini, apoi faceți clic pe Properties (Proprietăți).
 6. Faceți clic pentru a debifa caseta de selectare Read-only (Doar în citire), apoi faceți clic pe OK.
 7. Avertisment Modificarea incorectă a fișierului Boot.ini poate împiedica repornirea computerului. Asigurați-vă că ștergeți numai intrarea pentru Consola de recuperare. Se recomandă, de asemenea, să modificați atributul fișierului Boot.ini înapoi, la starea doar în citire, după efectuarea acestei proceduri. Deschideți fișierul Boot.ini în Microsoft Windows Notepad și eliminați intrarea pentru Recovery Console (Consola de recuperare). Arată asemănător cu aceasta:

  C:\cmdcons\bootsect.dat="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons

  Salvați fișierul și închideți-l.

Instalarea Consolei de recuperare în timpul unei instalări nesupravegheate

Pentru a instala Consola de recuperare în timpul unei instalări nesupravegheate de Windows, este necesară utilizarea secțiunii [GuiRunOnce] din fișierul unattend.txt.
Command1="cale\winnt32 /cmdcons /unattend"

REFERINȚE

Pentru informații suplimentare privind crearea discurilor de încărcare a programului de instalare Windows, consultați următoarele articole din Baza de cunoștințe Microsoft:
197063 Cum se creează discuri de încărcare pentru programul de instalare Windows 2000 (articolul poate să fie în limba engleză)

Pentru mai multe informații despre modul de utilizare a fișierului unattend.txt, vedeți Deployment Planning Guide din Windows 2000 Server Resource Kit.

Proprietă?i

ID articol: 216417 - Ultima examinare: 26 octombrie 2007 - Revizie: 4.3
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbhowtomaster kbproductlink KB216417

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com