Ondersteunde installatiemethoden voor Office 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2121441 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Zie voor een Microsoft Office 2007-versie van dit artikel:924621.
Zie voor een Microsoft Office 2003-versie van dit artikel: 828377.
Zie voor een Microsoft Office XP-versie van dit artikel: 298043.
Zie voor een Microsoft Office 2000-versie van dit artikel: 244421.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel worden de ondersteunde installatiemethoden beschreven voor Microsoft Office 2010-producten.

Meer informatie

Als een Office 2010 product installeren op een werkstation, gebruikt u een van de volgende ondersteunde methoden:

 • Voer Setup uit vanaf een CD van Office 2010.
 • Setup uitvoeren vanaf een gedownloade installatiebron die door een Microsoft-website is geleverd.
 • Voer Setup uit vanaf een server waarop een netwerkinstallatiekopie of een gecomprimeerde CD-installatiekopie van de programma's van Office 2010 is opgeslagen. Deze installatiekopie bevat hulpprogramma's die grote organisaties gebruiken de Microsoft Office Setup-programma zoals Microsoft Systems Management Server (SMS) uit te voeren.
 • Groepsbeleid gebruiken voor het toewijzen van een product van de Office 2010 op computers waarop Windows XP Service Pack 3 (SP3), Windows Server 2003 Service Pack 2, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Vista Service Pack 1, Windows 7 of Windows 8 geïnstalleerd.
OpmerkingU kunt een Office 2010 product installeren op een dual-boot-computer.

De volgende installatiemethoden worden alleen als u van het aanbod van Microsoft professionele ondersteuning gebruikmaakt en als de implementatie deel van een aanvraag van de Office Deployment Advisory Service (ODAS uitmaakt) ondersteund.

 • Maak en distribueer een aangepaste CD die is gebaseerd op de CD van Office 2010.
 • Maak een systeeminstallatiekopie (kopiëren) en repliceer de kopie op de computers van gebruikers.
Voor meer informatie over services die beschikbaar via een ODAS-case zijn klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

297033 Beschrijving van de Office Deployment Advisory service
Voor het maken van een installatiekopie met de Office 2010-programma's en voor het repliceren van die afbeelding op de doelcomputers, als volgt te werk:
 1. Een schone installatie van het besturingssysteem uitvoeren. De Office 2010-product wilt installeren, moet op de computer een van de volgende besturingssystemen worden uitgevoerd:
  1. Windows XP Service Pack 3 (SP3) of een hogere versie van Windows XP (alleen 32-bits)
  2. Windows Vista Service Pack 1 (SP1) of hogere versies van Windows (32-bits of 64-bits)
  3. Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2) of nieuwere versies van Windows Server 2003 (32-bits of 64-bits) met MSXML 6.0 is geïnstalleerd
  4. Windows Server 2008 R2 (alleen 64-bits beschikbaarheid)
  5. Windows 7 (32-bits of 64-bits)
  6. Windows Server-2012 (alleen 64-bits beschikbaarheid)
  7. Windows 8 (32-bits of 64-bits)
  8. Terminal Server en Windows on Windows (WOW) (waarmee u 32-bits versies van Office 2010 op 64-bits besturingssystemen installeert)
   Meer informatie over de systeemvereisten vindt u in de Office 2010 Resource Kit http://technet.Microsoft.com/en-us/library/ee624351 (office.14).aspx.

 2. Voer een schone installatie uit van het Office 2010 product met de functies en voorkeuren die u wilt gebruiken.
 3. Maak een systeeminstallatiekopie van de computer. Deze afbeelding is een afbeelding van een partitie of een volledige schijfkopie.
 4. Repliceer de systeeminstallatiekopie op de doelcomputers.
OpmerkingU moet de installatiekopie maken op een computer waarop de hardware lijkt op de doelcomputers. Bovendien moeten de computers hetzelfde besturingssysteem wordt uitgevoerd op de doelcomputers.

Microsoft biedt geen volledige ondersteuning installatie van installatiekopieën die zijn gemaakt met behulp van een hulpprogramma van derden, omdat Microsoft kan niet garanderen dat een product van derden een Office 2010 product worden geïnstalleerd. We kunnen niet garanderen dat een product van derden alle vereiste bestanden correct worden geïnstalleerd op de juiste locaties of dat het product van derden alle vereiste registervermeldingen maakt.

Klant ondersteuning van Product Support Services kan alleen zover dat commercieel redelijk ondersteuning bieden voor het installatiekopiebestand dat wordt gebruikt voor het installeren van een 2007 Office-pakket. Customer Support Services blijft ter ondersteuning van de toepassingen van Office 2010 en de implementatie van de toepassingen die worden vermeld bij de ondersteunde methoden. Echter voor de afbeelding zelf wordt beperkt tot alleen commercieel redelijke inspanningen worden ondersteund. Ondersteuning voor het afbeeldingsbestand voor zover dat commercieel redelijk vindt over het oplossen en reverse-engineering het oplossen van problemen.

OpmerkingDe methode van reverse-engineering problemen installatie oplossen door niet-Microsoft-onderdelen te verwijderen of door het verwijderen van afzonderlijke onderdelen van Microsoft.

Problemen met de installatie van Office oplossen

Als u problemen met het programma Office 2010 hebt, neem dan contact op met Microsoft Customer Support Services. Als u problemen met het installeren van Office 2010 met een Microsoft-hulpprogramma dan Setup hebt, neem dan contact op met de juiste groep van Microsoft product support. Als u een hulpprogramma van derden gebruikt, moet u contact opnemen met de fabrikant van dat product. Gebruik de volgende methoden als u problemen kunt oplossen die u hebt tijdens de installatie van een Office 2010 product:
 • Bepaal of thisproblem op maar één computer optreedt.
  U doet dit door Office opnieuw installeren op de computer met het probleem met behulp van de methode die u gebruikt voor de installatie van de huidige installatie van Office. Als het probleem niet is verholpen, voert u Setup uit.
 • Bepaal of dit probleem op meerdere computers of voor meerdere gebruikers optreedt. U doet dit door Setup uitvoert op een andere computer of meld u aan bij de computer als een gebruiker en voert u Setup. Als het probleem is verholpen, is de vorige methode van de installatie van Office niet geslaagd. Als u een hulpprogramma van derden gebruikt, moet u contact opnemen met de fabrikant van dat hulpprogramma. Als u Setup uitvoert, wordt het probleem niet opgelost, neem dan contact op met MicrosoftCustomer Support Services.

  http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support

  Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het implementeren van Office 2010 met System Center Configuration Manager 2007:

  http://technet.Microsoft.com/en-us/library/ff404178 (office.14).aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 2121441 - Laatste beoordeling: zondag 9 februari 2014 - Wijziging: 10.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Academic 2010
 • Microsoft Office Professional 2010
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
 • Microsoft Office Home and Business 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
Trefwoorden: 
kbinfo kbexpertisebeginner kbsetup kbdeployment kbhowto kbmt KB2121441 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2121441

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com