Beskrivning av Konverteraren för Open XML-format för Mac 1.1.5

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2078051 - Visa produkter som artikeln gäller.
Den här artikeln har arkiverats. Den erbjuds "i befintligt skick" och kommer inte längre att uppdateras.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

INLEDNING

Microsoft har publicerat säkerhetsbulletinen MS10-038 med all relevant information om säkerhetsuppdateringarna för Konverteraren för Open XML-format för Mac. Du hittar hela säkerhetsbulletinen på följande Microsoft-webbplats:
http://www.microsoft.com/security/updates/bulletins/2010.aspx

Med Konverteraren för Open XML kan du konvertera Open XML-filer som skapats i Office 2008 för Mac eller Office 2007 för Windows så att du kan öppna, redigera och spara dem i tidigare versioner av Office för Mac. Open XML-konverteraren kan konvertera Word-dokument, Excel-arbetsböcker och PowerPoint-presentationer i Open XML-format så att du kan öppna och redigera filerna i Office 2004 för Mac. Du kan konvertera och öppna en fil eller konvertera flera filer. 

Information om uppdateringen

Uppdateringen förbättrar säkerheten. Genom uppdateringen åtgärdas säkerhetsproblem som kan utnyttjas av en angripare för att skriva över innehållet i datorns minne med hjälp av skadlig kod.

Så här hämtar du uppdateringen

Följande fil kan hämtas från Microsoft Download Center:

Dölj bildenVisa bilden
Hämta
Hämta paketet med Konverteraren för Open XML-format för Mac 1.1.5 nu.

Utgivningsdatum: 8 juni 2010

Om du vill ha mer information om hur du hämtar Microsoft-supportfiler klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
119591 Hämta Microsoft-supportfiler från Onlinetjänster
Microsoft har genomsökt den här filen med ett antivirusprogram. Genomsökningen har gjorts med det mest aktuella antivirusprogram som var tillgängligt när filen lades upp. Filen finns sparad på servrar med utökad säkerhet, vilket bidrar till att förhindra otillåtna ändringar av den.

Fillista

En fullständig lista över filerna får du om du dubbelklickar i installationsprogrammet och sedan klickar på Visa filerArkiv-menyn.


Obs!
  • Uppdatering 1.1.5 för Konverteraren för Open XML-format för Mac är även tillgänglig från Microsoft AutoUpdate. Detta är ett program som automatiskt håller Microsoft-program aktuella.

    Mer information om resurser för Office 2004 för Mac finns på följande Microsoft-webbplats:
    http://www.microsoft.com/sverige/mac/default.mspx
Obs! Det här är en "FAST PUBLISH?-artikel som skapats direkt inom Microsofts supportorganisation. Informationen i artikeln tillhandahålls i befintligt skick för att besvara framtida frågor. På grund av den snabba framtagningen kan materialet innehålla typografiska fel och kan utan förvarning när som helst komma att omarbetas. Se användarvillkoren för andra hänsynstaganden.

Egenskaper

Artikel-id: 2078051 - Senaste granskning: den 25 oktober 2013 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
  • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
Nyckelord: 
kbnosurvey kbarchive kbqfe kbfix kbexpertisebeginner kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbbug kbsurveynew KB2078051

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com