Invoegtoepassing Personal Folders Backup voor Outlook 2010 inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2030523 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De (van Microsoft Personal Folders Backuphttp://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en) werkt niet met Outlook 2010 standaard.

Oorzaak

Dit wordt veroorzaakt door de nieuwe functie Snel afsluiten in Outlook 2010. Zie http://blogs.msdn.com/rgregg/Archive/2009/10/02/Additional-Shutdown-Changes-for-Outlook-2010-Beta.aspx voor meer informatie.

Oplossing

Als u ons de invoegtoepassing Reservekopie van persoonlijke mappen werkt met Outlook 2010 voor u inschakelen, gaat u naar de "Repareer het probleem voor mij.'. Als u dit probleem zelf wilt oplossen, gaat u naar de sectie 'Probleem zelf oplossen'.

Repareer het probleem voor mij.

U kunt dit probleem automatisch, klikt u op de knop probleem oplossenof koppeling. Klik op uitvoerenin het dialoogvenster Bestand downloaden en volg de stappen in de wizard.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit1
Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50545
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets fixit2

Opmerkingen
  • Voordat u de automatische correctie uitvoert, moet u controleren dat u de Microsoft Personal Folders Backup-invoegtoepassing (hebt geïnstalleerdhttp://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&displaylang=en).
  • Deze wizard kan alleen in het Engels zijn. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
  • Als u niet de computer waarop het probleem zich voordoet, slaan de oplossing deze oplossing op een flash-station of een CD en vervolgens uit te voeren op de computer waarop het probleem optreedt.

Ga vervolgens naar de "Is het probleem opgelost?'.Probleem zelf oplossen

Toevoegen als u de reservekopie van persoonlijke mappen-invoegtoepassing voor het werken met Outlook 2010, de volgende registergegevens om het back-upproces tijdens het afsluiten.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
DWORD: RequireShutdownNotification
Waarde: 1

Ga hiervoor als volgt te werk.

WaarschuwingEr kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt met behulp van de Register-Editor of met een andere methode. Deze problemen kunnen vereisen dat u het besturingssysteem opnieuw installeert. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Wijzig het register op eigen risico.

For Windows XP en Windows Server 2003
1. Klik op Starten klik vervolgens op uitvoeren.
2. Klik in het vak openen typt u regedit en klik op OK.

Voor Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2
Klik op Starten het vak Typ regedit in de zoekopdracht en klik op regedit.exe in de zoekresultaten.

3. Zoek en klik op de volgende subsleutel:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
4. Klik op bewerkenen vervolgens nieuwe - DWORD-waarde.
5. Wijzig de waarde in RequireShutdownNotification.
6. Klik met de rechtermuisknop op RequireShutdownNotification en klik vervolgens op wijzigen.
7. Klik in het dialoogvenster DWORD-waarde bewerken , typt u 1 in het vak Waardegegevens en klik op OK.
8. Sluit de Register-Editor

Meer informatieIs het probleem opgelost?

  • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is verholpen, kunt u Neem contact op met ondersteuning.
  • We stellen uw feedback op prijs. Feedback te geven of te rapporteren van problemen met deze oplossing, laat een reactie op de "Repareer het probleem voor mij."blog of stuur ons een e-mailadres.


Opmerking Met Personal Folders Backup wordt alleen een reservekopie maken.PST-bestanden. Als u een Microsoft Exchange Server-postbus hebt, uw server-mappen zijn waarschijnlijk regelmatig een reservekopie maken door uw serverbeheerder. Dit hulpprogramma biedt alleen instellingen voor afzonderlijke gebruikers kunnen configureren. Daarom doen we dit niet aanbevolen als een onderneming back-upoplossing.

Eigenschappen

Artikel ID: 2030523 - Laatste beoordeling: dinsdag 19 november 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2030523 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2030523

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com