Omien kansioiden varmuuskopiointi -apuohjelman määrittäminen toimimaan Outlook 2010:n kanssa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2030523
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Microsoftin Omien kansioiden varmuuskopiointi -apuohjelma (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fi&FamilyID=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01) ei toimi Outlook 2010:n kanssa oletusarvon mukaan.

Syy

Tämä aiheutuu Outlook 2010:n nopean sulkemisen toiminnosta. Lisätietoja on osoitteessa http://blogs.msdn.com/rgregg/archive/2009/10/02/additional-shutdown-changes-for-outlook-2010-beta.aspx.

Ratkaisu

Jos haluat, että Omien kansioiden varmuuskopiointi -apuohjelma määritetään toimimaan Outlook 2010:n kanssa puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.

Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50545


Huomautuksia
  • Varmista ennen automaattisen korjauksen suorittamista, että olet asentanut Microsoftin Omien kansioiden varmuuskopiointi -apuohjelman (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fi&FamilyID=8B081F3A-B7D0-4B16-B8AF-5A6322F4FD01).
  • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
  • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Jos haluat määrittää Omien kansioiden varmuuskopiointi -apuohjelman toimimaan Outlook 2010:n kanssa, lisää seuraavat rekisteritiedot, jotta varmuuskopiointiprosessi tehdään loppuun sulkemisen yhteydessä.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
DWORD: RequireShutdownNotification
Arvo: 1

Voit tehdä tämän seuraavasti.

Varoitus Vakavia ongelmia saattaa ilmetä, jos muokkaat rekisteriä virheellisesti Rekisterieditorilla tai jollakin muulla tavalla. Näiden ongelmien ilmetessä saatat joutua asentamaan käyttöjärjestelmäsi uudelleen. Microsoft ei takaa, että nämä ongelmat voidaan ratkaista. Muokkaat rekisteriä omalla vastuulla.

Windows XP ja Windows Server 2003
1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
2. Kirjoita Avaa-ruutuun regedit ja valitse sitten OK.

Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 ja Windows Server 2008 R2
Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita hakuruutuun regedit ja valitse sitten hakutuloksista regedit.exe.

3. Etsi ja valitse seuraava aliavain:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.OutlookBackup.1
4. Valitse Muokkaa-valikosta Uusi - DWORD-arvo.
5. Anna arvolle nimeksi RequireShutdownNotification.
6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella RequireShutdownNotification -arvoa ja valitse sitten Muokkaa.
7. Kirjoita Muokkaa DWORD-arvoa -valintaikkunan Arvon data -kohtaan 1 ja valitse sitten OK.
8. Sulje Rekisterieditori.

Enemmän tietoaKorjasiko tämä ongelman?

  • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
  • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostia.


Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2030523 - Viimeisin tarkistus: 13. huhtikuuta 2011 - Versio: 1.0
Hakusanat: 
kbfixme kbmsifixme KB2030523

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com