Cikk azonosítója: 2020599
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Windows Internet Explorer vagy a Windows Internet Explorer böngészőhöz tartozó összetevők különböző verzióinak futtatása ugyanazon Windows-példányban nem támogatott, továbbá ellentétes a licencelési feltételekkel. A Microsoft kifejezetten ajánlja minden olyan megoldás és szolgáltatás kerülését – legyen az távolról szolgáltatott vagy helyben üzemelő –, melyben az Internet Explorer végrehajtható összetevői egészben vagy részben újra vannak csomagolva egy külön telepítőcsomagba. A Microsoft ügyfélszolgálata által nem támogatott konfigurációt eredményez minden olyan kísérlet, melynek lényege (vagy részcélja), hogy az összetevők újracsomagolásával az Internet Explorer különböző verziói legyenek futtathatók ugyanazon Windows-példányon.

A fenti támogatásmegvonási nyilatkozat minden olyan megoldásra érvényes, melynek olyan „alkalmazásszintű” virtualizáció is a részét képezi, aminek eredményeként a Windows Internet Explorer több újracsomagolt, különböző verziója futhat egy operációs rendszer egyetlen példányán.

További információ

A Microsoft az olyan típusú megoldásokat támogatja, melyek a Windows Internet Explorer többféle verziójának egyidejű használatát virtualizáltan, az operációs rendszerek külön példányaiban teszik lehetővé. Ez azt jelenti, hogy operációsrendszer-példányonként csak egyetlen példányban támogatott a Windows Internet Explorer használata.

A Microsoft iparági szinten bevált módszerekkel, gyakorlati tanácsokkal, útmutatókkal és különböző eszközökkel nyújt segítséget vásárlóinak az áttéréshez a Windows Internet Explorer 6 böngészőről a Windows Internet Explorer 8 böngészőre. További információt talál a Microsoft alábbi weblapjain:

Megoldások az Internet Explorer virtualizálására

Áttérés az Internet Explorer 6-os verziójáról az Internet Explorer 8-as verziójára (virtuális kerekasztal-beszélgetés)

Az Internet Explorer 8 böngészőre való áttéréssel kapcsolatos alkalmazáskompatibilitási problémák megoldása (informatikai szakemberek számára)

Az Internet Explorer 8 böngészőre való áttéréssel kapcsolatos alkalmazáskompatibilitási problémák megoldása (fejlesztők számára)

Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2020599 - Utolsó ellenőrzés: 2011. április 14. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
KB2020599
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com