'Geen geldige Win32 toepassing' foutbericht wanneer u Expression Web 3

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 2009510 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Microsoft Expression Web 3 te installeren vanaf de installatie-dvd, stuit de volgende Setup-fout:

Setup.exe is geen geldige Win32-toepassing

Wanneer dit gebeurt, wordt Setup niet voortgezet.

Oorzaak

De oorzaak van dit probleem is die de DVD-lezer in sommige computers kunnen en dergelijke lezers de installatie-cd niet lezen. Dit probleem treedt niet op elke computer en het probleem is niet specifiek voor een bepaald besturingssysteem.

Oplossing

Controleer de website van de fabrikant van uw computer een DVD-station voor firmware-update voor dit probleem. Telefoonnummer van de fabrikant van uw computer technische ondersteuning voor hulp contact en vragen of er een firmware-update voor het DVD-station bestaat. Firmware-updates moet u alleen toepassen als geleid door een medewerker van de afdeling voor technische ondersteuning van de fabrikant van uw computer. En moet u de firmware die specifiek van toepassing op het merk en model van de computer die u hebt alleen toepassen.

Oplossing

Omzeilen van dit probleem Setup een firmware-update voor het DVD-station niet werkt, als volgt:

  1. Download de evaluatieversie van Expression Web 3.
  2. Nadat de evaluatieversie is geïnstalleerd, wordt u gevraagd de productcode invoeren de eerste keer dat u de toepassing uitvoert en u wordt gevraagd de productcode te blijven gebruiken de proeflicentie 60 dagen.
  3. Als u op deze computer voordat u een evaluatieversie van Expression Web 3 gebruikt, wordt u gevraagd de productcode invoeren tijdens de installatie.
  4. Wanneer u wordt gevraagd de productcode op te geven, gebruikt u de productcode die bij de installatiemedia Expression Web 3 DVD.

De evaluatieversie downloaden, gaat u naar Microsoft-website:

http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID = 0a73a3a7-3e06-4125-b3c6-f9c10387e9cc

Eigenschappen

Artikel ID: 2009510 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Expression Web 3
Trefwoorden: 
kbmt KB2009510 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2009510

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com