Beschrijving van de verschillende toestanden van Geavanceerd energiebeheer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 197739
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Als uw hardwareprobleem niet wordt beschreven in dit artikel, raadpleegt u de volgende Microsoft-website voor meer artikelen over hardware:
http://support.Microsoft.com/default.aspx/w98?SID=460
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de verschillende Geavanceerd energiebeheer (APM) staten.

Meer informatie

De specificatie van Geavanceerd energiebeheer (APM) worden de volgende energietoestanden gedefinieerd:

  • Gereed
  • Stand-by
  • Onderbroken
  • Slaaps tand
  • Uitschakelen
Drie van deze staten van toepassing zijn zowel afzonderlijke computeronderdelen als op de computer als geheel. De onderbroken toestand is een speciale laag energie verbruik voorwaarde die geldt voor uw computer als geheel en niet de afzonderlijke onderdelen.


Gereed

In de toestand Gereed, is uw computer of het apparaat volledig ingeschakeld en kan voor gebruik. De APM-definitie van gereed geeft alleen die uw computer of apparaat volledig is ingeschakeld, geen onderscheid maken tussen actieve en inactieve voorwaarden.


Stand-by

Stand-by is een tussenliggende systeemafhankelijke toestand waarin wordt geprobeerd te sparen. Stand-by wordt ingevoerd wanneer de centrale verwerkings-Unit(CPU) is inactief en er geen apparaat activiteit is bekend te hebben plaatsgevonden binnen een specifieke periode. Uw computer zal niet terug naar de gereed totdat een van de volgende gebeurtenissen:

  • Een apparaat veroorzaakt een hardware-interrupt
  • Een bestuurd apparaat wordt geopend.
Alle gegevens en operationele parameters blijven behouden wanneer de computer is in de Stand-by staat.


Onderbroken

De onderbroken toestand is de status van een computer die is gedefinieerd als de laagste niveau van energie verbruik beschikbaar die operationele gegevens blijven behouden en parameters. De onderbroken toestand kan worden geïnitieerd door het systeem Basic Invoer uitvoer systeem (BIOS) of de software boven het BIOS. Het systeem-BIOS mogelijk Schakel uw computer in de onderbroken toestand zonder melding als er een situatie die een onmiddellijke reactie zoals vereist de batterij met een zeer lage-energiestand invoeren. Wanneer uw computer is in de onderbroken status berekening wordt niet uitgevoerd totdat normaal activiteiten worden hervat. Hervatting van de activiteit zich niet tot gesignaleerd door een externe gebeurtenis, zoals een knop, het timer alarm, enzovoort.


Slaaps tand

Windows ME heeft ingebouwde ondersteuning voor de slaaps tand (besturings systeem bestuurde ACPI S4-slaaps tand). Slaaps tand wordt de gehele toestand van de computer opgeslagen en wordt de stroomtoevoer afgesloten. De computer lijkt te zijn uitgeschakeld. Dit is de laagste macht slaap staat beschikbaar en is beveiligd tegen stroomstoringen.

Wanneer u uit de slaaps tand terugkeert, het BIOS voert de gangbare POST uit en leest vervolgens het slaap bestand dat werd gemaakt om op te slaan, de computer staat. De computer keert terug naar de laatste vóór de opgegeven computer de slaaps tand staat.

Slaaps tand modus vermindert starttijd.

Opmerking dat wanneer u de computer service, zorg ervoor dat u de computer afsluiten in plaats van de slaaps tand staat.

Windows Me ondersteunt de slaaps tand (ACPI S4-slaaps tand). Windows Me slaaps van S4OS is beschikbaar op nieuwe computers en op upgrades die voldoen aan de vereisten voor de juiste video stuur programma's en niet VXD-audiostuurprogramma's.

S4 is de slaaps tand. Het is zeer dicht bij de APM Suspend to Disk-toestand.

Vereisten voor slaaps tand

Computer moet APM 1. 2 of ACPI ondersteunen.
Een paging-apparaat dat D3 ondersteunt (Let op-bepaalde SCSI-configuraties ondersteunen dit niet).
WDM-audio.
Geen oude opnameapparaten aangesloten.
WebTV voor Windows is niet geïnstalleerd.
Niet-ICS-Host (client is OK).

Uitschakelen

Wanneer in de uitstand staat, de computer of het apparaat is uitgeschakeld en niet-actief. Gegevens en operationele parameters kunnen of mogen niet worden bewaard in de de uitstand.
OpmerkingAls u Windows Vista gebruikt, kunt u de volgende Microsoft-webpagina voor hulp bij problemen met energie verbruik en batterij leven bezoeken:
Oplossen van problemen waarin naar verwachting meer dan energie verbruik of de batterij is kort

Referenties

APM 1. 0-specificatie, Microsoft Windows 98 Resource Kit

Eigenschappen

Artikel ID: 197739 - Laatste beoordeling: zaterdag 2 november 2013 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbpowerman kbmt KB197739 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 197739

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com