Cum se utilizează Instrumentul de reparare Inbox pentru recuperarea mesajelor din aplicația Outlook 2000 instalată cu opțiunea Corporate și Workgroup

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 197316 - View products that this article applies to.
Pentru o versiune a acestui articol destinată aplicațiilor Microsoft Outlook 2002 și Microsoft Office Outlook 2003, consultați 287497.
Pentru o versiune a acestui articol destinată aplicației Microsoft Outlook 2000 (IMO), consultați 197315. (Poate fi în engleză)
Pentru o versiune a acestui articol destinată aplicației Microsoft Outlook 98 (CW), consultați 181325. (Poate fi în engleză)
Pentru o versiune a acestui articol destinată aplicației Microsoft Outlook 98 (IMO), consultați 181523. (Poate fi în engleză)
NOTĂ: procedurile din acest articol se aplică doar dacă aveți instalată aplicația Outlook cu opțiunea Corporate sau Workgroup. Cu această opțiune, puteți utiliza serviciile Messaging Application Programming Interface (MAPI). Pentru a determina ce tip de instalare aveți, faceți clic pe Despre Microsoft Outlook în meniul Ajutor. Dacă aveți instalarea cu opțiunea Corporate sau Workgroup, consultați secțiunea „Corporate sau Workgroup”.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

A
cest articol descrie modul în care se utilizează Instrumentul de reparare Inbox pentru a recupera foldere și elemente dintr-un fișier foldere personale (pst.) deteriorat.  

Informații suplimentare

NOTĂ: exemplele enumerate mai jos fac referire la utilizarea Instrumentului de reparare Inbox pentru un fișier .pst. Aceleași proceduri se aplică pentru un fișier cu foldere offline (.ost). Pentru a identifica fișierul cu foldere offline (.ost), faceți clic pentru a selecta Foldere offline (*.ost) din Selectare fișier de scanat.

Instrumentul de reparare Inbox (Scanpst.exe) este un instrument proiectat să ajute la repararea problemelor asociate cu fișierele foldere personale (.pst). Acest instrument poate repara și fișiere cu foldere offline (.ost).

Instrumentul de reparare Inbox este inclus în sistemul de operare Microsoft Windows 95, putând fi găsit și pe suporturile CD-ROM cu Microsoft Outlook 98 și Microsoft Office 2000. Acesta este instalat automat în timpul instalării. Acest utilitar este instalat, de asemenea, odată cu instalarea Windows Messaging Service de pe CD-ROM-ul Microsoft Windows 98. Puteți găsi aceste programe în următorul folder:
<Unitatea de CD>:\tools\oldwin95\message\us\wms.exe
În Windows 2000, aveți posibilitatea să găsiți aceste programe în următorul folder:
<Unitatea de CD>:\Program Files\Common Files\System\Mapi\1033\NT\Scanpst.exe

Video: Cum se repară fișierele foldere personale (.pst) din Outlook

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets video1
uuid=864d6ddc-b810-4c61-9737-9c4a1d6ca023 VideoUrl=http://aka.ms/ae4hso
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets video2


Executarea Instrumentului de reparare Inbox

 1. Faceți clic pe Start și indicați către Găsire sau Căutare, în funcție de sistemul dvs. de operare.
 2. În caseta Search for file or folders named (Căutare fișiere sau foldere cu numele), tastați scanpst.exe.
 3. Tastați calea și numele de fișier ale fișierului .pst sau faceți clic pe Răsfoire pentru a identifica fișierul utilizând sistemul de fișiere Windows.
 4. Faceți clic pe Start.

Care este utilitatea Instrumentului de reparare Inbox

Atunci când este executat pentru un fișier foldere personale (.pst), Instrumentul de reparare Inbox efectuează următoarele:
 • Instrumentul de reparare Inbox analizează structura de director și anteturile de elemente ale fișierelor foldere personale (.pst) pentru a încerca să recupereze toate folderele și elementele.
 • Dacă Instrumentul de reparare Inbox recuperează fișierul foldere personale (.pst), înseamnă că instrumentul de reparare a găsit probleme și că a reparat ceea ce a fost posibil.
 • Instrumentul de reparare Inbox încearcă să transforme orice fișier într-un fișier foldere personale (.pst). (De exemplu, dacă redenumiți un fișier executabil ca „Ceva.pst" (fără ghilimele), instrumentul transformă fișierul respectiv într-un fișier montabil .pst).

Fișierul Foldere personale recuperat

După executarea Instrumentului de reparare Inbox, porniți Outlook utilizând profilul care conține fișierul foldere personale (.pst) pe care ați încercat să-l reparați. Faceți clic pe Listă foldere în meniul Vizualizare pentru a activa vizualizarea Listă foldere. În Lista de foldere ar trebui să vedeți următoarele foldere recuperate:
  Foldere personale recuperate

   Calendar
   Persoane de contact
   Elemente șterse
   Inbox
   Jurnal
   Note
   Outbox
   Elemente trimise
   Activități
				
De obicei, aceste foldere recuperate sunt goale, deoarece fișierul .pst este unul reconstruit. De asemenea, ar trebui să vedeți un folder denumit „Lost And Found” (fără ghilimele). Acest folder conține folderele și elementele pe care Instrumentul de reparare Inbox le-a recuperat. Elementele care lipsesc din folderul Lost and Found nu se pot repara.

Cum se recuperează elementele reparate

Se recomandă să mutați cât mai multe elemente din folderul Lost and Found într-un fișier foldere personale (.pst) nou din profilul dvs. Mai întâi, creați o intrare nouă de fișier foldere personale (.pst) în profilul dvs. și glisați elementele recuperate din folderul Lost and Found în locația corespunzătoare din fișierul foldere personale (.pst) nou.

Cum se creează un fișier foldere personale (.pst) nou în profilul dvs.

 1. Porniți Outlook cu profilul care conține fișierele foldere personale (.pst) recuperate.
 2. În meniul Fișier, faceți clic pe Gestiune fișier de date.
 3. Faceți clic pe Adăugare pentru a deschide caseta de dialog Fișier de date Outlook nou.
 4. În caseta Tip de stocare, faceți clic pentru a selecta Fișier foldere personale (.pst), apoi faceți clic pe OK.
 5. În caseta de dialog Creare sau deschidere fișiere de date Outlook, faceți clic pe un nume de director și pe un nume de fișier pentru fișierul foldere personale (.pst) nou, apoi faceți clic pe Deschidere.
 6. Faceți clic pe OK.
Ar trebui să aveți un fișier foldere personale (.pst) nou în profilul dvs. Glisați elementele recuperate din folderul Lost and Found în fișierul nou foldere personale (.pst). Când ați terminat mutarea tuturor elementelor, se poate elimina fișierul Foldere personale recuperate (.pst) din profilul dvs., inclusiv folderul Lost And Found.

Cum se recuperează elementele din fișierul foldere personale (.pst) de rezervă

NOTĂ: dacă nu este posibilă deschiderea fișierului foldere personale (.pst) original din înainte să executați Instrumentul de reparare Inbox, este posibil ca procedurile următoare să nu funcționeze. Dacă este posibilă deschiderea fișierului foldere personale (.pst) original, atunci este posibil ca procedurile următoare să permită recuperarea de elemente suplimentare din fișierul foldere personale (.pst) deteriorat.

La executarea Instrumentului de reparare Inbox, este selectată opțiunea de creare a unei copii de rezervă a fișierului foldere personale (.pst) original. Această opțiune creează pe hard disk un fișier numit <nume fișier>.bak, acesta fiind o copie a fișierului original <nume fișier>.pst cu o extensie diferită. Fișierul .bak se află în directorul fișierului foldere personale (.pst) original.

Poate fi posibilă recuperarea din fișierul .bak a unor elemente pe care Instrumentul de reparare Inbox nu a fost capabil să le recupereze. Efectuați o copie a fișierului .bak, atribuindu-i fișierului un nume nou cu o extensie .pst, de exemplu „Numenou.pst” (fără ghilimele).

Deschideți Outlook utilizând profilul care conține fișierul foldere personale (.pst) nou de la pasul 4 din secțiunea „Recuperarea elementelor reparate” a acestui articol și încercați să importați folderul „Numenou.pst” utilizând expertul Import și export. Pentru a realiza acest lucru:
 1. În meniul Fișier, faceți clic pe Import și export.
 2. Faceți clic pe Import din alt program sau fișier, apoi faceți clic pe Următorul.
 3. Faceți clic pentru a selecta Fișier foldere personale (.pst), apoi faceți clic pe Următorul.
 4. Sub Fișier de importat, tastați denumirea fișierului Numenou.pst. Sub Opțiuni, faceți clic pe Nu se importă dubluri și faceți clic pe Următorul.
 5. Sub Selectare folder din care să se importe, faceți clic pentru a selecta fișierul foldere personale (.pst) și faceți clic pentru a selecta Se includ subfoldere, faceți clic pentru a selecta Import elemente în același folder în, faceți clic pe fișierul nou foldere personale (.pst) de la pasul 4 din secțiunea „Recuperarea elementelor reparate” a acestui articol, apoi faceți clic pe Terminare.
NOTĂ: rețineți că fișierul căruia i s-a creat o copie de rezervă era fișierul original deteriorat și că este posibil să nu se poată recupera nimic în plus față de ceea ce a fost recuperat în folderul Lost And Found. Dacă importul în Outlook al fișierului Numenou.pst nu este posibil, atunci ați pierdut toate informațiile care nu se află în folderul Lost And Found.

Cum se recuperează un fișier foldere personale (.pst) de 2 GO

Dimensiunea maximă a unui fișier foldere personale (.pst) este de doi gigaocteți. De cele mai multe ori, atunci când un fișier foldere personale (.pst) se apropie de dimensiunea maximă, este posibil să nu puteți salva sau recupera elemente. Aceeași limită de dimensiune se aplică folderelor offline (.ost).

Microsoft a pus la dispoziție un utilitar proiectat pentru încercarea recuperării elementelor stocate în fișierul foldere personale (.pst) reducând dimensiunea acestuia sub limita critică. Utilizarea acestui utilitar are ca rezultat pierderea unor date în vederea recuperării unui volum cât mai mare de date.

Pentru informații suplimentare despre limitele de dimensiune ale fișierelor .pst și despre instrumentul de trunchiere a fișierelor .pst/.ost, faceți clic pe numărul de articol de mai jos pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
296088 Instrumentul de trunchiere a fișierelor .pst și .ost supradimensionate

Proprietă?i

ID articol: 197316 - Ultima examinare: 22 martie 2013 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbcorrupt kbrepair kbhowto kbvideocontent KB197316

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com