Telepítő lemezek készítése Windows 2000-el

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 197063 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU197063
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A winnt /ox és winnt32 /ox parancsok melyekkel telepítő boot lemezeket készíthetünk a Microsoft Windows NT 4.0 vagy korábbi verziókhoz, Windows 2000 esetén nem alkalmazhatók.

Windows 2000-ben a winnt32 /ox parancs elindítja a Help-et, mely további információt ad a Winnt32.exe-ről.

További információ

A következő lépésekkel készíthetünk telepítő lemezeket a Windows 2000 CD-ROM-on a Bootdisk mappában elhelyezkedő Makeboot.exe segítségével:
  1. Helyezze be a Windows 2000 CD-t a CD olvasóba.
  2. Kattintson a Start -ra, majd a Run -ra.
  3. Az Open ablakba írjuk be drive :\bootdisk\makeboot a: , ahol drive a CD meghajtó betűjele, majd nyomja meg az ENTER-t.
MEGJEGYZÉS : Nem feltétlenül szükséges hogy Windows 2000-t futtassunk ahhoz, hogy létrehozzuk a telepítő boot lemezeket. A Windows 2000 telepítő CD gyökerében található egy Bootdisk nevű könyvtár. Ez a könyvtár két programot tartalmaz, mellyel létrehozhatjuk a 4 telepítő lemezt. Ha Windows 9.x-ről bootoltunk, akkor a 32 bites verziót futtassuk, melynek neve makebt32.exe. Ha DOS-ban van, vagy Windows 98 Indító floppyról bootolt, használhatja a 16 bites verziót, melynek neve makeboot.exe.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 197063 - Utolsó ellenőrzés: 2004. január 16. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbsetup kbfaq KB197063
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com