Λαμβάνετε το μήνυμα λάθους "μία ή περισσότερες τιμές παραμέτρων δεν είναι έγκυρη" κατά την ενημέρωση μιας εργασίας στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 197036 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου 98 του Microsoft Outlook (CW), ανατρέξτε στο θέμα 185049.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Οι διαδικασίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν μόνο εάν έχετε εγκαταστήσει το Outlook με την επιλογή "εταιρεία ή ομάδα εργασίας". Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Messaging Application Programming Interface (MAPI). Για να προσδιορίσετε τον τύπο εγκατάστασης, κάντε κλικ στο κουμπί Σχετικά με το Microsoft Outlook σχετικά με το Βοήθεια μενού. Εάν έχετε την εγκατάσταση εταιρεία ή ομάδα εργασίας, μπορείτε να δείτε "Εταιρεία ή ομάδα ή εργασίας".
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν επιχειρείτε να ενημερώσετε μια εργασία στο Microsoft Outlook, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της λειτουργίας. Μία ή περισσότερες τιμές παραμέτρων δεν είναι έγκυρες.

Αιτία

Το γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Server ή του φακέλου εργασιών στο διακομιστή, έχει καταστραφεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Οι μέθοδοι παρατίθενται από την πιο εύκολη έως την πιο δύσκολη. Η πρώτη μέθοδος, εάν είναι επιτυχής, δεν οδηγεί σε απώλεια δεδομένων. Η δεύτερη μέθοδος έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων εργασίας. Η μέθοδος 3 μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια δεδομένων.

Μέθοδος 1

  1. Ανοίξτε το φάκελο εργασιών στην προβολή "Απλή λίστα".
  2. Στο μενού " Ενέργειες ", κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση σειράς εργασιών".
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: επειδή η συνάρτηση "Αποθήκευση σειράς εργασιών" μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε μη φιλτραρισμένη προβολή, πρέπει να έχετε την τρέχουσα προβολή που έχει οριστεί για "Απλή λίστα" ή "Λεπτομερής κατάλογος", και τις προεπιλεγμένες προβολές.

Μέθοδος 2

Αυτή η μέθοδος προϋποθέτει ότι έχετε ένα αντίγραφο του το παλιό Exchange 5.0 υπολογιστή-πελάτη με Windows 95 ή του Office 97. Αναζήτηση σκληρό σας δίσκο για exchng32.exe για να επιβεβαιώσετε την παρουσία του πριν να συνεχίσετε.
  1. Στο μενού αρχείο , κάντε κλικ στην εντολή " Έξοδος και αποσύνδεση".
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη , κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε exchng32.exe με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  3. Διαγράψτε το φάκελο εργασιών από το γραμματοκιβώτιό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος και αποσύνδεση " από το μενού αρχείο .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη , κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε / ResetFolders του Outlook με το Άνοιγμα πλαίσιο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Αυτή η μέθοδος διαγράφει και δημιουργεί εκ νέου το φάκελο "εργασίες", χωρίς να επηρεάζει τους άλλους φακέλους στο γραμματοκιβώτιό σας.

Μέθοδος 3

Κλείστε το Outlook και ζητήστε από το διαχειριστή του διακομιστή σας, καταργήστε το γραμματοκιβώτιο στο διακομιστή και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα νέο γραμματοκιβώτιο.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Μην εισαγάγετε οποιοδήποτε από τα προηγούμενα δεδομένα σε το νέο γραμματοκιβώτιο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 197036 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbrepair kbprb kbmt KB197036 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 197036

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com