XADM: POP3 beveiligde wacht woord verificatie

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 191558 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

E-mail kan niet worden gedownload of bekeken met Microsoft Outlook Express beveiliging -Wachtwoordverificatie (SPA) toegang tot berichten op een Exchange-Server computer. Het volgende foutbericht wordt weer gegeven:
U kan niet worden aangemeld met de e-mailserver met wacht woord beveiligen
Verificatie. Controleer uw accountgegevens en controleer
uw e-mailserver ondersteunt beveiligd-wachtwoordverificatie.
Deze functionaliteit is vereist dat de Exchange-Server de Windows NT heeft Vraag/antwoord voor het POP3-protocol ingeschakeld.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer een client met SPA probeert een post bus aanmelden waarbij de post bus alias is anders dan de Windows NT-account. Het e-mailbericht client aanmeldings referentiegegevens van de computer wordt gebruikt voor beveiligd-WACHTWOORDVERIFICATIE en neemt dat de post bus alias hetzelfde als de Windows NT-account zijn.

Workaround

Wijzig de post bus alias voor gebruikers zodat deze overeenkomen met de Windows NT-account in de Het programma Exchange Server Administrator.

Meer informatie

U kunt dit testen door telneting op poort 110 van de server. Nadat u hebt ontvangen "Gereed" reactie van de server van de Exchange Server-computer type NTLM verificatie-,"(zonder de aanhalings tekens) en CRLF. Als u ophalen ' + OK, " Klik op de server ondersteunt beveiligd-wachtwoordverificatie. Anders, u "het pakket NTLM-verificatie is uitgeschakeld voor deze ontvangt protocol.

Eigenschappen

Artikel ID: 191558 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 5.0 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB191558 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:191558
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com