Rendszerfájl-ellenőrző eszköz (Sfc.exe) leírása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 185836 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU185836
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk leírja a Windows 98-ban megtalálható Rendszerfájl-ellenőrző eszköz tulajdonságait.

További információ

A Rendszerfájl-ellenőrző ellenőrzi a sérült, és lecserélt rendszerfájlokat és jelzi Önnek, ha bármely olyan fájlt kíván lecserélni, amely nem eredeti Windows 98 fájl.

A Rendszerfájl-ellenőrző elindításához használja a következő lépéseket:
  1. Kattintson a Start menüre, vigye az egérmutatót a Programok-ra, vigye az egérmutatót az Eszközökre, azon belül a Rendszereszközök-re, kattintson a Rendszerinformáció parancsra, majd ott kattintson az Eszközök menüben a Rendszerfájl-ellenőrző-re.
  2. Kattintson a következő beállításra:

    1. Megváltozott fájlok ellenőrzése
    2. Egy fájl Kicsomagolása a telepítő lemezről.
    MEGJEGYZÉS: Amennyiben kattint az Egy fájl Kicsomagolása a telepítő lemezről parancsra, megadhatja a fájlt, amit ki kíván csomagolni.
  3. Kattintson a Beállítások-ra, válassza a konfigurációt, amit használni kíván a Rendszerfájl-ellenőrző Beállítások résznél, kattintson az OK-ra, majd kattintson a Start-ra.
További információért a Windows 98-ban lévő REndszerinformáció eszközről, kérjük olvassa el a következő cikket a Microsoft Tudás Bázisban:
ARTICLE-ID: 184075
TITLE : Description of Microsoft System Information (Msinfo32.exe) Tool

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 185836 - Utolsó ellenőrzés: 2004. december 29. - Verziószám: 2.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbtool diskmem win98 sysinfo KB185836
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com