Randen zijn zwart afgedrukt als zwart-wit"is geselecteerd in het dialoog venster Pagina-instelling in Excel voor Mac

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 183148 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u in Microsoft Excel afdrukt, worden alle randen zwart afgedrukt, ongeacht u gebruikt deze opmaken van de kleur. Bijvoorbeeld een rand met opgemaakt wit wordt zwart afgedrukt.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als het selectie vakje zwart-wit op het werk blad tab in het dialoog venster Pagina-instelling is geselecteerd. Wanneer u zwart-wit selecteert selectie vakje, een rand kleur rond een object of de cel toepassen wordt afgedrukt zwart.

Workaround

Afdrukken zonder randen, de rand te verwijderen. Gebruik hiervoor een van de volgende methoden, afhankelijk van of u wilt de randen van tekst verwijderen of een AutoVorm.

Methode 1: De rand rond cellen verwijderen

 1. Selecteer de cellen met randen die u wilt verwijderen. Op deIndelingmenu, klikt u opCellen.
 2. In deCellen opmakenhet dialoog venster, klikt u op deRandentabblad.
 3. In deLijns tijlklikt u opGeen.
 4. Klik op deOverzichtknop en klik vervolgens opOK.

Methode 2: Verwijderen van de rand rond de Auto vormen

 1. Dubbel klik op de rand van het object met de rand u wilt verwijderen.

  HetAutoVorm opmakenofTekstvak opmakenhet dialoog venster wordt weer gegeven.
 2. Op deKleuren en lijnenen klik opGeen regelin deKleurlijst onderRegel, en klik vervolgens opOK.

Status

Dit gedrag is inherent aan Microsoft Excel.

Meer informatie

Zwart-wit-printers worden kleuren afgedrukt grijs tinten. U kunt de hoeveelheid tijd die nodig is door Microsoft Excel om te verminderen een werk blad met kleuren afdrukken van in zwart-wit kleuren afdrukken en wit. Wanneer u een werk blad afdrukken met alleen zwart en wit, Microsoft Letter typen en randen opgemaakt in kleur in zwart-wit afgedrukt.

Referenties

Excel x en latere versies

Klik voor meer informatie over het oplossen van cel randenExcel Helpop deHelpin het menu typeopmaak van cellen oplossen, klik opZoeken, en klik vervolgens op een onderwerp te bekijken.

Klik voor meer informatie over randen om teken objecten oplossenExcel Helpop deHelpin het menu typeproblemen met teken objecten oplossen, klik opZoeken, en klik vervolgens op een onderwerp te bekijken.

Excel 2001

Klik voor meer informatie over het oplossen van cel randen op deOffice-assistent, typeopmaak van cellen oplossen, klik opZoeken, en klik vervolgens op een onderwerp te bekijken.

Voor meer informatie over het oplossen van problemen met randen om teken objecten, klikt u op deOffice-assistent, typeproblemen met teken objecten oplossen, klik opZoeken, en klik vervolgens op een onderwerp te bekijken.

OpmerkingAls de assistent verborgen is, klikt u op deOffice-assistentknop op deStandaardde werkbalk.

Excel 98

Klik voor meer informatie over het oplossen van cel randenInhoud en Indexop deHelpmenu (of op deBallon Helpin het menu als u een versie van het Macintosh-besturingssysteem ouder is dan 8. 0), klikt u op deIndexknop inMicrosoft Excel Help, typeranden, cellen, en klik vervolgens opOnderwerpen weer geven. Selecteer deOpmaak van cellen oplossenonderwerp en klik vervolgens opGa naar. Als u de informatie die u nodig hebt, niet vinden de Office-assistent.

Voor meer informatie over randen om teken objecten oplossen Klik opInhouds opgave en Indexop deHelpmenu (of op deBallon Helpmenu als u gebruikt een versie van het Macintosh-besturingssysteem ouder dan 8. 0), klikt u op deIndexknop inMicrosoft Excel Help, typeranden, teken objecten, en klik vervolgens opOnderwerpen weer geven. Selecteer deProblemen met het toevoegen van randen, opvullingen oplossen schaduwen en 3D-effecten aan teken objectenonderwerp en klik vervolgens opGa naar. Als u de informatie vinden niet die u nodig hebt, vraagt u de Office-assistent.

OpmerkingAls de assistent verborgen is, klikt u op deOffice-assistentknop op deStandaardde werkbalk.

Eigenschappen

Artikel ID: 183148 - Laatste beoordeling: zaterdag 2 november 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 2004 for Mac
 • Microsoft Excel X voor Mac
 • Microsoft Excel 2001 voor Mac
 • Microsoft Excel 98 voor Macintosh
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbprb kbprint kbmt KB183148 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 183148

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com