Artikkel-ID: 181050 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du kobler til et webområde som kjører en stund før det returnerer informasjon til Internet Explorer, kan du motta en av følgende feilmeldinger.

Feilmelding 1
Microsoft Internet Explorer-feil 10060: Tilkoblingen ble tidsavbrutt.
Feilmelding 2
Internet Explorer kan ikke åpne Internett-området <webadresse>. Operasjonen ble tidsavbrutt.
Feilmelding 3
Siden kan ikke vises. Finner ikke server eller DNS-feil.

Årsak

Internet Explorer bruker en grense for tidsavbrudd som serveren må returnere data innen. Som standard er grensen for tidsavbrudd som følger:
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Internet Explorer 4.0 og Internet Explorer 4.015 minutter
Internet Explorer 5.x og Internet Explorer 6.x60 minutter
Internet Explorer 7 og Internet Explorer 860 minutter

Når serveren støter på problemer, venter ikke Internet Explorer i det uendelige på at serveren skal returnere data.Programmer som bruker WinINet API direkte, vil oppleve følgende ReceiveTimeout-verdier:

Skjul denne tabellenVis denne tabellen
WinINet.dll-versjon 4.x5 minutter
WinINet.dll-versjon 5.x og 6.x60 minutter
WinINet.dll-versjon 7.x og 8.x30 sekunder

Du kan finne versjonen av WinINet.dll i katalogen %windir%\system32.
Løsning

Hvis en side ikke returnerer innen noen minutter, antar mange brukere at et problem har oppstått og avbryter prosessen. Du bør derfor designe serverprosessene dine slik at de returnerer data innen cirka fem minutter, slik at brukerne ikke må vente så lenge.

Vanligvis kan du bryte ned lange prosesser i mindre deler. Eller serveren kan returnere statusdata for å oppdatere brukerne om prosessen. I tillegg kan du opprette en lang serverprosess som har en meldingsbasert eller asynkron tilnærming, slik at den returnerer umiddelbart til brukeren etter at jobben er sendt, og deretter varsler brukeren etter at den lange prosessen er fullført.

Mer informasjon

Viktig Denne delen, metoden eller oppgaven inneholder fremgangsmåter for hvordan du endrer verdier i registret. Det kan imidlertid oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registret på feil måte. Sørg derfor for at du følger fremgangsmåtene nøye. Husk å ta sikkerhetskopi av registret før du endrer det, som en ekstra beskyttelse. Dermed kan du gjenopprette registret hvis det skulle oppstå problemer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du registret i Windows
Selv om Microsoft ikke oppfordrer til denne fremgangsmåten, kan du endre standardinnstilling for tidsavbrudd for Internet Explorer.

Hvis du vil at vi skal endre standardperioden for tidsavbrudd til 5 minutter for Internet Explorer, går du til delen Løs det for meg. Hvis du heller vil løse problemet selv, kan du gå til delen La meg løse det selv.

Løs det for megDu kan løse problemet automatisk ved å klikke knappen eller koblingen Løs dette problemet. Deretter klikker du Kjør i dialogboksen Filnedlasting og følger fremgangsmåten i løsningsveiviseren.


Løs dette problemet
Microsoft-løsning 50600

Merknader
 • Denne automatiske reparasjonen vil endre standardinnstillingen for tidsavbrudd til 5 minutter for Internet Explorer.
 • Det kan hende at denne veiviseren bare er tilgjengelig på engelsk. Den automatiske problemløseren fungerer imidlertid også i andre språkversjoner av Windows.
 • Hvis du ikke bruker datamaskinen som har problemet, kan du lagre den automatiske løsningen på en flash-stasjon eller en CD, og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.

Deretter går du til delen Løste dette problemet?.La meg løse det selv

Hvis du vil endre standardinnstillingen for tidsavbrudd for Internet Explorer i Internet Explorer 4.0 Service Pack 1 (SP1) eller en senere versjon, følger du fremgangsmåten nedenfor:
 1. Start Registerredigering.
 2. Finn følgende undernøkkel:
  HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
 3. I denne undernøkkelen legger du til en ReceiveTimeout DWORD-oppføring med verdien (<antall sekunder>)*1000. For eksempel: Hvis du vil at tidsavbruddets varighet skal være 8 minutter, angir du verdien av ReceiveTimeout-oppføringen til 480000 (<480>*1000).
 4. Start datamaskinen på nytt.
Obs! Denne innstillingen blir den nye globale tidsavbruddsverdien som gjelder for både Internet Explorer og ethvert WinINet-program.

Løste dette problemet?

 • Kontroller om problemet er løst. Hvis problemet er løst, er du ferdig med denne delen. Kontakt kundestøtte hvis problemet ikke er løst.
 • Vi setter pris på din tilbakemelding. Hvis du vil gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer med denne løsningen, kan du legge igjen en kommentar i bloggen Løs det for meg eller sende oss en e-post.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du utvikler webbaserte løsninger for Internet Explorer, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
http://msdn.microsoft.com/ie/

http://support.microsoft.com/iep
Obs! Dette er en "FAST PUBLISH"-artikkel som er opprettet direkte innenfor Microsofts kundestøtteorganisasjon. Informasjonen her leveres "som den er" som svar på problemer som kan oppstå. Som et resultat av den korte tiden det tar å gjøre materialet tilgjengelig, kan det inneholde skrivefeil, og det kan når som helst og uten forvarsel bli revidert. Se Vilkår for bruk for mer informasjon.

Egenskaper

Artikkel-ID: 181050 - Forrige gjennomgang: 27. februar 2012 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Nøkkelord: 
kbenv kberrmsg kbnavigation kbprb kbmsifixme kbfixme KB181050

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com