Artikel-id: 181050 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Når du opretter forbindelse til et websted, der kører i et stykke tid, før det returnerer oplysninger til Internet Explorer, modtager du en af følgende fejlmeddelelser.

Fejlmeddelelse 1
Der opstod timeout for forbindelsen til Microsoft Internet Explorer - fejl 10060
Fejlmeddelelse 2
Internet Explorer kan ikke åbne internetstedet <webadresse>. Handlingen blev midlertidigt afbrudt.
Fejlmeddelelse 3
Siden kan ikke vises. Serveren blev ikke fundet, eller der opstod en DNS-fejl.

Årsag

Internet Explorer pålægger en grænse for timeout for serveren til at returnere data. Som standard er grænsen for timeout som følger:
Skjul tabellenUdvid tabellen
Internet Explorer 4.0 og Internet Explorer 4.015 minutter
Internet Explorer 5.x og Internet Explorer 6.x60 minutter
Internet Explorer 7 og Internet Explorer 860 minutter

Når serveren oplever et problem, venter Internet Explorer ikke uendeligt på, at serveren returnerer data.Programmer, der bruger WinINet API direkte, vil opleve følgende ReceiveTimeout-værdier:

Skjul tabellenUdvid tabellen
WinINet.dll version 4.x5 minutter
WinINet.dll version 5.x og 6.x60 minutter
WinINet.dll version 7.x og 8.x30 sekunder

Du kan finde versionen af WinINet.dll i mappen %windir%\system32.
Løsning

Hvis en side ikke returneres i løbet af få minutter, konstaterer mange brugere, at der er opstået et problem, og de stopper processen. Derfor skal du opbygge dine serverprocesser, så de returnerer data inden for ca. 5 minutter, så brugere ikke skal vente længe.

Normalt kan du bryde lange processer ned i mindre dele. Eller serveren kan returnere statusdata for at opdatere brugere om processen. Derudover kan du oprette en lang serverproces med en meddelelsesbaseret eller asynkron tilgang, så brugeren får besked, med det samme jobbet er sendt, og når den lange proces er afsluttet.

Yderligere Information

Vigtigt! I det følgende kan du se, hvordan du redigerer registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis registreringsdatabasen ikke redigeres korrekt. Du skal derfor være meget omhyggelig med at følge den angivne fremgangsmåde. Som en ekstra sikkerhed bør du oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen, før du redigerer den. Det giver dig mulighed for at gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår problemer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Sådan sikkerhedskopieres og gendannes registreringsdatabasen i Windows
Selvom Microsoft ikke opfordrer til denne fremgangsmåde, kan du ændre standardindstillingerne for timeout for Internet Explorer.

Hvis du vil have, at vi skal ændre standardindstillingerne for timeout til 5 minutter for Internet Explorer, skal du gå til afsnittet "Løs det for mig". Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet "Jeg vil selv løse problemet".

Løs det for migDu kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Løs det. Klik på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg trinnene i guiden Løs det.


Løs dette problem
Microsoft Fix it 50600

Bemærk!
 • Denne automatiske rettelse vil ændre standardindstillingen for timeout til 5 minutter for Internet Explorer.
 • Denne guide findes muligvis kun på engelsk. Den automatiske løsning fungerer dog også for andre sprogversioner af Windows.
 • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme Fix it-løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre løsningen på den computer, der har problemet.

Gå derefter til afsnittet "Fik du løst problemet?".?Jeg vil selv løse problemet

Du skal følge disse trin for at ændre standardindstillingen for timeout i Internet Explorer 4.0 Service Pack 1 (SP1) eller en nyere version:
 1. Start Registreringseditor.
 2. Find følgende undernøgle:
  HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
 3. Tilføj en DWORD-værdi for ReceiveTimeout i denne undernøgle med en værdi på (<antal sekunder>)*1000. Hvis du f.eks. ønsker, at varigheden af timeout'en skal være 8 minutter, skal du angive værdien for ReceiveTimeout til 480000 (<480>*1000).
 4. Genstart computeren.
Bemærk! Denne indstilling bliver den nye globale indstilling for timeout, der gælder for både Internet Explorer og alle WinINet-programmer.

Fik du løst problemet?

 • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, er du færdig med dette afsnit. Hvis problemet ikke er løst, kan du kontakte support.
 • Vi sætter pris på din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere om problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen Løs det for mig eller sende os en e-mail.

Referencer

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kan udvikle webbaserede løsninger til Internet Explorer, ved at besøge følgende Microsoft-websteder:
http://msdn.microsoft.com/ie/

http://support.microsoft.com/iep
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 181050 - Seneste redigering: 27. februar 2012 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Nøgleord: 
kbenv kberrmsg kbnavigation kbprb kbmsifixme kbfixme KB181050

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com