NTFS logische station na gebruik van Fdisk niet weer geven

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 179144 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Windows NT in een dual-bootomgeving met Windows 95 start of Windows 98 met het hulp programma Fdisk verwijdert u een logisch station met de Bestands systeem FAT (File Allocation Table) en start Windows NT u logische stations met het NT-bestandssysteem (NTFS) in kan niet meer zien Schijfbeheer.

Bijvoorbeeld, kan dit probleem optreden als u de computer configureren Dual-boot tussen Windows NT en Windows 95 met een primaire FAT-bestandssysteem partitie als station c. In Windows NT configureert u twee logische stations: D met NTFS-station en station e met het FAT-bestandssysteem. Bij het uitvoeren van Fdisk, kunt u alleen het logische station met het bestandssysteem FAT bekijken (die door Fdisk wordt aangeduid als station d maar station e in Windows NT). Wanneer u probeert te verwijderen van station D, u in plaats daarvan het NTFS-station verwijderen.

Oorzaak

Fdisk NTFS logische stations in een uitgebreide partitie niet herkennen en Daarom logisch NTFS-station wordt verwijderd als deze gebeurtenis vindt plaats voordat de logische station met het bestandssysteem FAT.

Oplossing

Schijfbeheer gebruiken om wijzigingen voor logische stations wanneer u hebt logische stations met NTFS en FAT-bestandssysteem. Fdisk is niet ondersteund voor gebruik in deze configuratie.

Houd er rekening mee dat als u Fdisk uitvoert een tweede keer kunt u probleemloos verwijderen de logische stations met het FAT-bestandssysteem.

Als een primaire partitie naar NTFS is ingesteld, Fdisk herkent de partitie als een niet-DOS-partitie in Windows 95 en herkent de partitie als NTFS in Windows 95 OEM Service Release 2 (OSR2) en Windows 98.

Eigenschappen

Artikel ID: 179144 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB179144 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:179144

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com