Nincs a "Windows 98 indítása" üzenet indításkor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 178548 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU178548
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor elindítja a Windows 98-at nem látja a "Windows 98 indítása" üzenetet és nem tudja megmondani, hogy mikor nyomja le a Ctrl gombot a Windows 98 indítómenü megjelenítéséhez.

Oka

A parancssor el lett távolítva a Windows 98 gyorsabb indításának engedélyezéséhez.

A megoldás

Az indítómenü megjelenítéséhez nyomja le és tartsa lenyomva a Ctrl gombot, amikor a számítógépe elindul.

MEGJEGYZÉS: Ha lenyomja, és lenyomva tartja a Ctrl gombot, amikor a számítógépe elindul lehet, hogy kap egy billentyűzet hiba üzenetet. Ha ez megtörténik, nyugodtan átlépheti a billentyűzet hiba üzenetet.

Állapot

Ez tervezési tulajdonság.

További információ

Ha azt akarja, hogy a Windows 98 indítómenü megjelenjen minden egyes alkalommal, mikor elindítja a számítógépét, akkor kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start-ra, kattintson a Futtatás-ra, írja be a következő parancsot a Megnyitás ablakba, majd nyomjon ENTER-t:

    msconfig
  2. Kattintson a Speciális-ra az Általános fülön, majd kattintson az Indítómenü engedélyezése ellenőrző ablakra, hogy kiválassza.
  3. Kattintson az OK-ra, újra kattintson az OK-ra, majd kattintson az Igen-re.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 178548 - Utolsó ellenőrzés: 2004. december 29. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbui win98 kbprb KB178548
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com