Με την προβολή κώδικα προέλευσης HTML για ιστοσελίδες του Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 176222 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο προβολής Hypertext Markup Language (HTML) κωδικός προέλευσης για ιστοσελίδες του Internet Explorer.

Περισσότερες πληροφορίες

Ιστοσελίδες συνήθως αποτελούνται από γραφικά και κείμενο που έχει συνταχθεί σε HTML. Web σελίδες μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες γλώσσες δέσμης ενεργειών όπως η Java, JavaScript, Common Gateway Interface (CGI) και δέσμη ενεργειών Visual Basic.

Ο Internet Explorer μπορεί να εμφανίσει τον πηγαίο κώδικα HTML για ιστοσελίδες, αλλά δεν είναι δυνατό να εμφανίσει κρυπτογραφημένο δέσμες ενεργειών ή μεταγλωττισμένη λειτουργικές μονάδες όπως ActiveX Τα στοιχεία ελέγχου. Ο Internet Explorer δεν είναι δυνατό επίσης να εμφανίσετε τον κώδικα προέλευσης για ένα Ενεργή σελίδα διακομιστή (ASP). Ένα παράδειγμα μιας σελίδας ASP είναι: http://www.Microsoft.com/default.asp.

Για να προβάλετε τον κώδικα προέλευσης HTML για μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer 3.x και, αργότερα, κάντε κλικ στο αρχείο προέλευσης από το μενού Προβολή. Για να προβάλετε τον κώδικα προέλευσης HTML Web σελίδα χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer 2.x, κάντε δεξιό κλικ σε σελίδα Web, και στη συνέχεια Κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή προέλευσης.

Πολλές σελίδες Web Χρησιμοποιήστε πλαίσια, για να εμφανίσετε πολλές σελίδες Web στην ίδια οθόνη. Για να προβάλετε τον κώδικα προέλευσης HTML για μια ιστοσελίδα που περιέχει πλαίσια, δεξιά- Κάντε κλικ στη σελίδα Web σε ένα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή προέλευσης.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 176222 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbui kbmt KB176222 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:176222

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com