Word 97: Windows NT 4. 0: "Opslaan van het AutoHerstel-bestand Is uitgesteld"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 174162 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u op de "AutoHerstel-info opslaan elke" optie (op de hulp middelen menu, klikt u op opties en klik vervolgens op het tabblad Opslaan), de volgende fout bericht kan worden weer gegeven wanneer u Word probeert te doen een AutoHerstel-versie:
Voor is het opslaan van het AutoHerstel-bestand uitgesteld<filename.doc> </filename.doc>
Opmerking: De "AutoHerstel-info opslaan elke" optie is standaard ingeschakeld.

Dit foutbericht weer gegeven wanneer alle volgende voorwaarden van toepassing zijn waar:

 • Het Word-document is eerder opgeslagen op een share op een Microsoft Primaire domeincontroller (PDC) van Windows NT 4. 0 en het aandeel is op een Nieuwe partitie Technology File System (NTFS).
  - en -
 • Share machtigingen zijn ingesteld op gebruikers (volledig beheer) en NTFS-machtigingen voor de share worden ingesteld op beheerder (volledig beheer) en <local group="" name="">(volledig beheer).</local>
  - en -
 • U bent aangemeld op een computer met Windows NT 4. 0-client, en u bent een lid van de lokale gedeelde groep of een globale gedeelde groeperen die is een lid van de lokale gedeelde groep.
  - en -
 • Het pad 'AutoHerstel-bestanden' verwijst naar een map in een NTFS-partitie op de clientcomputer.

Oorzaak

Word de beveiligings ken merken van het opgeslagen document gekopieerd en toegepast op deze dat is het meest recente AutoHerstel-bestand worden naar het tijdelijke bestand. Word vervolgens wordt geprobeerd om het tijdelijke bestand te wijzigen:
AutoHerstel-versie van <filename>. ASD </filename>
De nieuwe naam is mislukt omdat de benodigde machtigingen om het bestand te wijzigen afgeleid van de lokale groep PDC, die onbekend op de clientcomputer. De opdracht Opslaan als mislukt omdat een soortgelijke naam bewerking mislukt.

Voor meer informatie over beveiligings machtigingen op een NTFS-partitie Raadpleeg de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base:
169387Office 97: Beveiligings vereisten bij het gebruik van NTFS-partities

178565Office 97: Problemen met Office-programma's onder Windows NT 4. 0
100108Overzicht van FAT-, HPFS- en NTFS-bestandssystemen

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, installeert u Microsoft Office 97 voor Windows Service Versie 2 (SR2).

Voer een of meer van de volgende om dit probleem tijdelijk omzeilen:

 • Het AutoHerstel-pad wijzigen in een FAT-partitie.

  Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
  77535Word: Pad AutoOpslaan in Word instellen

  - of -
 • Maak de gebruiker lid van Workstation\Administrators.
  - of -
 • Domeingebruikers toevoegen aan de machtigingen voor de map op de server en geef Domein gebruikers volledige toegang tot de share.
  - of -
 • Bestaande globale groepen machtigingen voor de map weer geven
Opmerking: voor technische ondersteuning in een lid aan een groep toevoegen of wijzigen machtigingen voor gebruikers, neem contact op met Microsoft technische ondersteuning voor Windows NT 4. 0.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten aan het begin van dit artikel worden vermeld. Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Office 97 voor Windows, Service Release 2 (SR-2).

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over SR-2 in de Microsoft Knowledge Base:
151261Office 97: Het verkrijgen en installeren van MS Office 97 SR-2

Meer informatie

Nadat u Word afsluit, blijft een tijdelijk bestand in de Auto" bestanden"locatie die is opgegeven op het tabblad bestandslocaties (Klik op opties in het In het menu Extra). Omdat Word gekopieerd de beveiligings ken merken van de opgeslagen document en deze toegepast naar het tijdelijke bestand u hebt niet de vereiste machtigingen voor het verwijderen van het tijdelijke bestand.

Bovendien, als u een bestand opent vanuit een gedeelde map op een Windows NT server (NTFS-partitie), wellicht niet mogelijk om het bestand op uw lokale map opslaan op de clientcomputer (NTFS-partitie). Dit probleem kan optreden als beide de instellingen van de optie Snel opslaan of de optie achtergrond (Klik op Opslaan Opties in het menu Extra en klik vervolgens op het tabblad Opslaan) zijn uitgeschakeld. Wanneer u probeert om dit te doen, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Het opslaan door op een machtigings bestandsfout kan niet worden voltooid.

Eigenschappen

Artikel ID: 174162 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Word 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB174162 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:174162
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com