Instellen Internet downloaden voor COMDLG32. ocx

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 168917
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Biedt een standaard set van dialoogvensters voor het besturings element CommonDialog is geretourneerd bewerkingen zoals het openen en opslaan van bestanden, afdruk opties instellen en kleuren en letter typen te selecteren. In dit artikel wordt het instellen van de besturings element voor het succesvol gebruiken in Internet Explorer.

Het besturings element CommonDialog is geretourneerd is een gelicentieerd besturings element dat wordt geleverd bij Visual Basic (VB) 5. 0. Alleen ontwikkelaars met een geldige licentie voor ontwerp tijd voor het besturings element het besturings element voor gebruik op het Web of in hun toepassingen kunnen distribueren sites. De controle- en ontwerp tijd licenties kunnen worden verkregen door downloaden de VB 5. 0 besturings element maken Edition (VBCCE), VB 5. 0 aanschaffen of aankoop Visual InterDev.

Om het besturings element op een webpagina, een licentie pakketbestand (. lpk gebruikt bestand) voor het besturings element moet worden gemaakt. LPK-bestand wordt gebruikt door de webpagina. Als er meerdere gelicentieerde besturings elementen op een pagina, een enkel LPK-bestand moet worden gemaakt voor alle afbeeldingen.

Meer informatie

Dit artikel heeft betrekking op het LPK-bestand genereren en deze op een webpagina.

Microsoft biedt een ondertekende CAB-bestand, dat kan worden verwezen installeren het besturings element CommonDialog is geretourneerd. Als dit CAB-bestand wordt gebruikt, een webpagina die gebruikmaakt van het besturings element ziet er ongeveer als volgt uitziet:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Some Page</TITLE>
</HEAD>
<BODY>

<OBJECT CLASSID="clsid:5220cb21-c88d-11cf-b347-00aa00a28331">
    <PARAM NAME="LPKPath" VALUE="comdlg.lpk">
</OBJECT>

<OBJECT ID="CommonDialog1" WIDTH=32 HEIGHT=32
    CLASSID="CLSID:F9043C85-F6F2-101A-A3C9-08002B2F49FB"
    CODEBASE="http://activex.microsoft.com/controls/vb5/comdlg32.cab">
</OBJECT>

</BODY>
</HTML>
				
Comdlg.lpk is een bestand dat u hebt gegenereerd en de naam willekeurige. Bovendien is de locatie van het bestand ten opzichte van het HTML-bestand. Hier worden de HTML- en. lpk bestanden verondersteld te zijn in dezelfde map.

Referenties

Voor meer informatie over het gebruik van gelicentieerde ActiveX-besturingselementen in Internet Explorer, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
159923Hoe gebruik van gelicentieerde ActiveX-besturingselementen in Internet Explorer

Eigenschappen

Artikel ID: 168917 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbsetup kbmt KB168917 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:168917
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com