OL97: Hogyan találjuk meg és futassuk a Postai javítóeszközt

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 168648 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU168648
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Postai javítóeszköz a személyes mappával (.pst) kapcsolatos problémák megoldására lett létrehozva, képes azonban a kapcsolat nélküli módban használt mappák (OST), valamint az MMF fájlok hibáinak javítására is. A Postai javítóeszköz a Windows 95 komponenseként kerülhet telepítésre vagy a Microsoft Office telepítő CD-jén található meg.

További információ

Amennyiben a Postai javítóeszköz a Windows 95-el került telepítésre, akkor a következő lépéseket tegye a program elindításához:
  1. Kattintson a Start -ra, mutasson a Programok -ra, mutasson az Kellékek -re, majd a Rendszereszközök -re.
  2. Kattintson a Postai javítóeszköz -re.
Amennyiben a Postai javítóeszköz nem szerepel a Rendszereszközök mappában, előfordulhat, hogy nem került telepítésre a Windows 95-el. Ebben az esetben, ha futatni szeretné a programot, akkor ezt megteheti az Office 97 telepítőlemezről. A fájlt nem szükséges a merevlemezre másolni, hiszen használatára nagyon ritkán kerül sor.

A Postai javítóeszköz CD-romról történő futtatásához a következő lépéseket tegye meg:
  1. Helyezze a Microsoft Office 97 telepítő lemezt a CD meghajtóba. Amennyiben a CD tartalomjegyzéke nem jelenik meg automatikusan, akkor az egér jobb gombjával kattintson a Start gombra, majd kattintson az Intéző -re, majd jelölje ki a CD meghajtót.
  2. Kattintson duplán az Office mappára, majd a WMS mappára.
  3. Amennyiben Windows 95-t vagy Windows NT 4.0-t használ, akkor a Win95, ha Windows NT 3.51-es operációs rendszert használ, akkor a Winnt mappára kattintson duplán.
  4. Kattintson duplán a Scanpst.exe fájlra hogy elindítsa a Postai javítóeszközt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 168648 - Utolsó ellenőrzés: 2001. április 10. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 97 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbhowto kbtool KB168648
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com