Beskrivelse av Microsoft Word Viewer 97-2000

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 165908 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Microsoft Word Viewer 97-2000 er en nedlasting som gir brukere som ikke har Microsoft Word, mulighet til å vise og skrive ut dokumenter som er opprettet i Word. Word 97-2000 Viewer kan åpne dokumenter som ble opprettet i alle tidligere versjoner av Word for Windows og versjon 4.x og senere av Microsoft Word for Macintosh.

Før 15. desember 2004 var det to versjoner av Microsoft Word Viewer 97-2000 som var tilgjenglige for nedlasting: en 16 biters Windows-versjon og en 32 biters Windows-versjon. Begge disse nedlastingene er erstattet av en nyere versjon av Microsoft Word Viewer. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i den siste versjonen av Microsoft Word Viewer, klikker du artikkelnummeret nedenfor for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
891090 Slik får du tak i den seneste versjonen av Microsoft Word Viewer (Denne artikkelen kan være på engelsk.)

Mer informasjon

Funksjoner i Microsoft Word Viewer 97-2000

Microsoft Word Viewer 97-2000 er optimalisert for å vise Word-dokumenter i Microsoft Internet Explorer 3.x og senere versjoner. Word Viewer 97-2000 inkluderer følgende funskjoner:
 • Elektronisk oppsettsvisning for enkel lesing av elektroniske dokumenter, inkludert dokumenter med bakgrunnsfarger og teksturer.
 • Dokumentkart for pek-og-klikk-navigering gjennom lange dokumenter.
 • Hyperkoblingsnavigering for å åpne eventuelle hyperkoblinger i et dokument med webleseren som er angitt som standard.
 • Du kan ikke kjøre makroer i noen versjoner av Word Viewer. Dette betyr at du ikke kan motta et Word-makrovirus ved å lese et dokument i Word Viewer.
 • Du kan ikke redigere et åpent dokument i Word Viewer. Du kan imidlertid kopiere tekst til utklippstavlen og deretter lime den inn i andre programmer. Microsoft anbefaler at du distribuerer Word Viewer sammen med Word-dokumentene til personer som ikke har Microsoft Word.
Obs!  Du kan bruke Microsoft Word Viewer 97-2000 til å vise dokumenter som ble opprettet i Microsoft Word 97, Microsoft Word 2000, Microsoft Word 2002 og Microsoft Office Word 2003. Det kan være at avanserte funksjoner som er tilgjengelige i Word 2000, Word 2002 og Word 2003 ikke vises korrekt i Word Viewer 97-2000. Noen eksempler omfatter nestede tabeller, tekstbryting rundt tabeller, webrammesider og avansert webformatering.

Problemløsning

Hvis du installerte Microsoft Word Viewer, og du merker uvanlig oppførsel, installerer du programmet på nytt ved å bruke metoden som er riktig for ditt operativsystem.

Windows 95 eller Windows NT 4.0 eller senere:
 1. Klikk Start, velg Kontrollpanel, og dobbeltklikk deretter Legg til / fjern programmer.
 2. Velg kategorien Installer/avinstaller.
 3. Dobbeltklikk Microsoft Word Viewer, og følg deretter veiledningen som vises.
Windows 3.1 eller Windows NT 3.51:
 1. Gå til mappen der Word Viewer ble installert.
 2. Kjør filen Setup.exe.
Installasjonsprogrammet viser alltid en dialogboks med knappen Installer på nytt for å gjenopprette manglende filer eller innstillinger. Klikk denne knappen for å starte reinstallasjonen.

Avinstallere Word Viewer

Hvis du vil fjerne Word Viewer fra systemet, starter du installasjonsprogrammet for Word Viewer som beskrevet tidligere i denne artikkelen, og deretter klikker du Fjern alt. Når avinstallasjonen er fullført, starter du Word for å gjenopprette innstillingene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 165908 - Forrige gjennomgang: 5. januar 2005 - Gjennomgang: 4.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Word 97 Viewer
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 97 Standard Edition
Nøkkelord: 
kbualink97 atdownload KB165908

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com