A Microsoft Word Viewer 97-2000 ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 165908 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Word Viewer 97-2000 egy letölthető program, amely lehetővé teszi a Microsoft Word programmal nem rendelkező felhasználók számára az abban létrehozott dokumentumok megtekintését és nyomtatását. A Word 97-2000 Viewer a Word for Windows összes korábbi verziójában és a Microsoft Word for Macintosh 4.x programban és annak újabb verzióiban létrehozott dokumentumokat tudja megnyitni.

2004. december 15-ét megelőzően a Microsoft Word Viewer 97-2000 két verzióját lehetett letölteni: egy 16 bites és egy 32 bites Windows-verziót. A Word Viewer újabb verziója mindkettőt felváltja. A Microsoft Word Viewer legújabb verziójának beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
891090 A Microsoft Word Viewer legújabb verziójának beszerzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

A Microsoft Word Viewer 97-2000 szolgáltatásai

A Microsoft Word Viewer 97-2000 programot a Word-dokumentumok Microsoft Internet Explorer 3.x programban és annak újabb verzióiban való megjelenítésére optimalizálták. A Word Viewer 97-2000 az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:
 • Tallózó megjelenítés az online (háttérszínnel és -mintázattal is rendelkező) dokumentumok kényelmes olvasása érdekében.
 • Dokumentumtérkép a hosszú dokumentumokban mutatással és kattintással történő navigáláshoz.
 • A dokumentumokban szereplő hivatkozások megnyitása az alapértelmezett böngészőben.
 • A Word Viewer egyetlen verziójában sem futtathat makrókat. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok Word Viewer programmal való megtekintésekor a Word-makróvírusok nem fertőzhetik meg a számítógépet.
 • A Word Viewer programban nem szerkeszthet megnyitott dokumentumokat, a vágólapra azonban másolhat szöveget, amelyet beilleszthet más alkalmazásokba. A Microsoft támogatja a Word Viewer program Word-dokumentumokkal együtt való terjesztését annak érdekében, hogy a Microsoft Word alkalmazással nem rendelkező felhasználók is megtekinthessék a dokumentumokat.
Megjegyzés: A Microsoft Word Viewer 97-2000 a Microsoft Word 97, a Microsoft Word 2000, a Microsoft Word 2002 és a Microsoft Office Word 2003 programban létrehozott dokumentumok megtekintésére alkalmas. Előfordulhat ugyanakkor, hogy a Word 2000, a Word 2002 és a Word 2003 speciális szolgáltatásai nem megfelelően jelennek meg a Word Viewer 97-2000 programban. Ezek közé tartoznak például a beágyazott táblázatok, a táblázatok körül körbefuttatott szöveg, a webes kereteket tartalmazó lapok és a speciális weblapformázás.

Hibaelhárítás

Ha a Microsoft Word Viewer telepítését követően szokatlan működést tapasztal, ismételje meg a telepítést az operációs rendszernek megfelelő módszerrel.

Windows 95, Windows NT 4.0 vagy újabb verzió:
 1. Kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson duplán a Programok telepítése és törlése ikonra.
 2. Kattintson a Programok módosítása vagy eltávolítása gombra.
 3. Kattintson duplán a Microsoft Word Viewer elemre, majd kövesse a megjelenő utasításokat.
Windows 3.1 vagy Windows NT 3.51:
 1. Keresse meg azt a könyvtárt, amelybe a Word Viewer programot telepítette.
 2. Futtassa a Setup.exe fájlt.
A telepítőprogram minden esetben megjelenít egy párbeszédpanelt egy, a hiányzó fájlok vagy beállítások visszaállítására szolgáló Újratelepítés gombbal. Az újratelepítés indításához kattintson erre a gombra.

A Word Viewer eltávolítása

A Word Viewer eltávolításához indítsa el a Word Viewer telepítését a cikk korábbi részében ismertetett módon, majd válassza az összes összetevő eltávolítására szolgáló lehetőséget. Az eltávolítás befejeztével indítsa el a Word programot a beállítások visszaállításához.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 165908 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 6. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Word 97 megjelenítő
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 97 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbualink97 atdownload KB165908
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com