De fout 'Tijdens het initialiseren van apparaat IOS een beschermings fout van Windows opgetreden' wanneer u Windows 95 start

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 164666
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Bij het starten van Windows 95 wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Tijdens het initialiseren van apparaat IOS een beschermings fout van Windows is opgetreden.
U moet de computer opnieuw opstart.

Oorzaak

Er Quantum Bigfoot vasteschijf die is vereist voor een BIOS-upgrade werkt goed met Windows 95 OEM Service Release 2 of 2. 1.

Oplossing

Quantum schijven Bigfoot vaste die aan de volgende criteria voldoen bevestigd door Quantum te vertonen gedrag dat in dit artikel wordt beschreven:
  • Onderdeel nummer: BFxx011 P/N-Rev03-D
  • Een serie nummer dat eindigt op "S"
Als u een van deze vaste schijven hebt, moet u de vaste schijf bijwerken BIOS. U kunt de update verkrijgen vanuit uw lokale dealer of Quantum. Naar Als uw vaste schijf voldoet aan de bovenstaande criteria bepalen, neem contact op met uw dealer of Quantum.

Meer informatie

Noteer het foutbericht treedt niet op als u opstarten in MS-DOS-vóór Windows 95 wordt gestart. U kunt mogelijk ook opstarten in veilige modus na het fout bericht af en start Windows 95 opnieuw Normaal gesproken zonder foutbericht. Het foutbericht verschijnt alleen in een koude start situatie.

Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over contact gegevens van Quantum in de Microsoft Knowledge Base:
60782Hardware- en Software leveranciers leverancier Contact lijst, Q-Z

Eigenschappen

Artikel ID: 164666 - Laatste beoordeling: woensdag 23 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kb3rdparty kbhardware kbmt KB164666 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:164666
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com