Nyomtató tevékenység vagy ferde szöveg nyomtatódik, amikor elindítja a Windows-t

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 157145 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU157145
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor elindítja a Windows-t lehet, hogy egy rövid szöveg küldődik a helyi nyomtatóra. Amikor ez megtörténik, akkor a nyomtató lehet, hogy igen, lehet, hogy nem adja ki a papírt a szöveg nyomtatása után. A szöveg változó, de általában tartalmaz kiterjesztett vagy értelmetlen karaktereket. A nyomtató megjeleníthet egy hibakódot is. A Hewlett-Packard LaserJet nyomtatókon "Error 22" hibakód jelenhet meg. Amikor megpróbál kinyomtatni egy dokumentumot, akkor kaphat egy hibaüzenetet, miszerint a nyomtató nincs kapcsolatban a számítógéppel vagy kifogyott a papír.

Oka

Ez a viselkedés akkor fordul elő, amikor a Drvwppqt.vxd virtuális eszköz meghajtó betöltődik vagy ha nem a IEEE 1284 nyomtató kábelt használja.

A megoldás

Ezen illesztőprogram betöltődésének megelőzéséhez kövesse az alábbi lépéseket. MEGJEGYZÉS : Ne alkalmazza ezt a megoldást, ha mágnesszalagos másoló eszköz van csatlakoztatva a párhuzamos portra (LPT) a számítógépén.
  1. Kattintson a Start menüre, mutasson a Keresés-re, majd kattintson a Fájlok vagy Mappák-ra.
  2. A Név ablakban írja be drvwppqt.vxd és kattintson a Keresés-re.
  3. Nevezze át a fájl minden példányát a kiterjesztés megváltoztatásával. Azért kell megváltoztatnia a kiterjesztést, hogy megelőzze az illesztőprogram betöltődését.

További információ

Ez a fájl a Seagate (régebben Arcada) Backup szoftverével telepítődik és általában a Windows\System\Iosbsys mappában helyezkedik el ugyanúgy, mint az Arcada\System mappa.

Ez az illesztőprogram a Windows 98 Backup-pal is telepítődik. A Backup akkor telepítődik, amikor frissíti a Windows 98-at, ha régebbi verziójú Backup volt telepítve mielőtt frissítette a Windows 98-at vagy ha a Backup telepítését választja a Szokásos telepítés opció használatakor.

Az illesztőprogram felismeri a mágnesszalag egységet a párhuzamos portra csatlakoztatva. A felismerési folyamat alatt egy karakteres szöveg küldődik át a párhuzamos portra, hogy értelmezzék a mágnesszalag egységek. Néhány nyomtató ezeket a karaktereket nyomtatandó szövegnek értelmezi. A kimenet szintén a nyomtatóra küldődhet a modem vagy port felismerési folyamat alatt. Ez a kérdés ismerten előfordul még a következő nyomtatóknál:
  • Canon BJC-5000
  • Canon MultiPASS 5000
  • Canon BJC-4300
  • Hewlett-Packard DeskJet 540
  • Hewlett-Packard DeskJet 690C
  • Hewlett-Packard LaserJet 4M+
A Seagate (Arcada) Backup-ot a Saegate Software készítette, egy Microsoft-tól független forgalmazó, nem vállalunk garanciát, más és erre a termékre vonatkozó teljesítményért és megbízhatóságért.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 157145 - Utolsó ellenőrzés: 2013. november 2. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 95
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kb3rdparty kbprb kbprint KB157145
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com