Maximaal 8 GB voor partities schijf

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 153550 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert om een station dat groter is dan 8 gigabyte (GB) grootte de maximale partitiegrootte 8 GB kan worden.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als de vaste-schijfcontroller niet volledig ondersteunen de interrupt 13-extensies. Deze informatie is van toepassing op IDE en SCSI vaste schijven.

Oplossing

Neem contact op met de fabrikant van de schijfcontroller voor informatie over een mogelijke BIOS-upgrade naar een versie van het BIOS dat volledig ondersteunt. Interrupt 13-extensies.

Meer informatie

Voor een vaste schijf die groter is dan 8 GB en gebruikmaakt van het FAT32-bestand systeem volledig worden aangepakt ondersteunt interrupt 13-extensies. IO.sys tests de aanwezigheid van een interrupt 13-extensies. Als interrupt 13 extensies worden niet gedetecteerd, standaard CHS, LBA limiet van 7,9 GB wordt gebruikt.

Om te bepalen of uw BIOS ondersteunt interrupt 13-extensies, neem Raadpleeg de documentatie bij uw computer of neem contact op met uw computer de fabrikant.

Eigenschappen

Artikel ID: 153550 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbdiskmemory kbhardware kbprb kbmt KB153550 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 153550

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com