XFOR: Telnet la portul 25 la Test SMTP comunicare

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 153119 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Acest articol descrie cum să telnet la portul 25 pe un computer care execută consolidare servicii Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) pentru a depana problemele de comunicare SMTP. Informațiile din acest articol, inclusiv mesajele de eroare, se aplică numai la problemele care ar putea apărea atunci când sunteți încercarea de a rezolva probleme de comunicare SMTP cu fermă de servere care execută Microsoft ExchangeServer și nu este destinat pentru generale de depanare.

Urmați pașii de thetroubleshooting, care sunt potrivite pentru problema cu care vă confruntați. De exemplu, dacă aveți probleme sendingemail mesaje peste SMTP între două de fermă de servere care sunt runningExchange 2000 Server, puteți testa conectivitatea SMTP prin Telnet pe server de expediere să se conecteze la portul 25 pe serverul de destina?ie. implicit, SMTP ascultă pe portul 25. Sau, dacă aveți probleme cu primirea SMTP poștă electronică de pe Internet, urmați pașii care sunt enumerate în acest articol pentru a testa conectivitatea la serverul SMTP dintr-o serie care locuiește pe Internet și care nu se află pe rețea.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Notă
Notă:Acest articol prezintă numai informațiile pentru un test de conectivitate pentru mesagerie cu serverul Exchange. Dacă nu se poate conecta la serverul Exchange, căutați în bază de cunoștințe Microsoft pentru alte simptome sau mesaje de eroare care vă confruntați. Pentru mai multe informații despre cum se depanează problemele de transport Exchange, consultați următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
257265 Generale de depanare pentru transportul probleme în Exchange 2000 Server și în Exchange Server 2003

Informații suplimentare

Există mai multe variante de SMTP în linia Către de produse Microsoft. linia Către de produse Windows are un serviciu de SMTP, care este inclus cu Internet Information Services (IIS), și în Windows NT Server 4.0, serviciul SMTP a fost inclus în pachetul de opțiune. În versiunile mai recente de Windows, IIS este integrată în sistemul de operare, și puteți adăuga IIS utilizândAdăugare sau eliminare programedin Panou de control. În plus, Exchange 2000 Server si Exchange Server 2003 utilizează serviciul SMTP existente la IIS cu caracteristici suplimentare. Exchange 4.0 Server, 5.0 Exchange Server și Exchange 5.5 Server includ propriile lor versiuni de SMTP sub formă de Internet Mail conector (IMC) sau Internet Mail Service (IMS).

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Notă
NotăÎn Exchange 5.0 Server și versiuni mai recente, Internet Mail conector (IMC) este numit Internet Mail Service.

Înainte de a începe sesiunea Telnet, trebuie să aveți SMTP e-mail adresa completă a utilizatorului destinație care doriți să trimiteți acest mesaj de test pentru a. Această adresă de e-mail trebuie să fie în următorul format:
User@site.domain.com
Trebuie să aveți, de asemenea, nume de sign-in de domeniu complet (FQDN) sau Adresă IP a server care se execută serviciul SMTP (de exemplu, 10.120.159.1). Dacă serverele sunt în organizația dumneavoastră, puteți avea deja aceste informații. Dacă serverele sunt externe, cel mai simplu mod de a găsi aceste informații este de a utiliza Nslookup.exe pentru a găsi înregistrările DNS (de asemenea, cunoscut ca Internet Mail Exchanger records) care conțin această informație.

Pentru informații suplimentare despre NSlookup, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
200525 Utilizarea NSlookup.exe
Pentru informații suplimentare despre obținerea Internet Mail Exchanger records, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
203204 XFOR: Cum se obține Internet Mail Exchanger Records

Asigurați-vă că SMTP a început pe server care se execută serviciul SMTP. Pentru a testa dacă SMTP a început, puteți rula testele de bază, care sunt enumerate în acest articol și să verifice că primiți răspuns 220 la serverul de la distanță. Aceasta verifică, de asemenea, că se execută SMTP.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Notă
Note
 • Unele aplicații Telnet cere să porniți ecou locale pentru a vedea comenzile pe care ai scris. Pentru a face acest lucru în marcă de timp ce într-o sesiune Microsoft Telnet, tip set local_echo la linia Către de comandă.
 • În Windows XP, tastați set localecho în loc de set local_echo.

Bază de testare

Pentru a vă asigura că computer gazdă și serverul SMTP de la distanță poate comunica, urmați acești pași. Dacă primiți următorul mesaj de eroare după ce tastați una din următoarele comenzi, serverul SMTP nu recunoaște ceea ce ați tastat-o eroare de sintaxă sau o virgulă incorecte:
500 Comanda nu este recunoscut
Verificați comanda și tastați-o din nou sau să verifice că sunt comunica direct la un server SMTP de Microsoft.

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Notă
NotăMicrosoft Telnet vă permit să utilizați tasta Backspace. Dacă faceți o greșeală atunci când tastați o comandă, trebuie să apăsați Enter, și apoi începe o nouă comandă.

În următorii pași, vă rula Telnet la linia Către de comandă.
 1. Pentru a deschide o linia Către de comandă, faceți clic pe Start, faceți clic pe Run, tastați cmd în caseta Deschidere , și apoi faceți clic pe OK.
 2. Puteți începe o sesiune Telnet utilizând comanda Telnet în următorul format:

  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  NotăApăsați Enter după fiecare linia Către.
  Telnet servername numărul portului
  De exemplu, tastați:
  Telnet mail.contoso.com 25
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  Notă Puteți înlocui servername cu Adresă IP sau nume de sign-in FQDN al serverului SMTP care doriți să vă conectați la. Nu uitați să apăsați ENTER după fiecare comandă.

  Dacă comanda de lucrări, veți primi un răspuns de la serverul SMTP, care seamănă cu următorul:
  220 site.contoso.com Microsoft Exchange Internet Mail Connector <version number of the IMC>
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  Notă Există diferite versiuni ale Microsoft SMTP fermă de servere sau fermă de servere SMTP terțe, și pot primi răspunsuri diferite la serverul de primire. Ceea ce este important este că veți primi răspunsul 220 cu nume de sign-in FQDN al serverului și versiunea de SMTP. În plus, toate versiunile de Microsoft SMTP server includ termenul "Microsoft" în răspunsul la 220.
 3. Începe comunicarea tastând următoarea comandă:
  CRENGUTA test.com
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  Notă
  Puteți utiliza comanda HELO, dar EHLO este un verb care există în setul de verbul extins SMTP, care este acceptat în toate implementarile Microsoft curent de SMTP. Este o idee bună să utilizați EHLO, dacă nu credeți că există o problemă cu verbele extins SMTP.

  În cazul în care comanda este de succes, veți primi următorul răspuns:
  250 OK
 4. Tastați următoarea comandă pentru a spune serverul SMTP receptoare care mesajul este de la:
  MAIL LA:Admin@test.com
  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  Notă Această adresă poate fi orice adresa SMTP pe care doriți, dar este o idee bună să ia în considerare următoarele aspecte:
  • Unele sisteme de e-mail SMTP filtra mesajele pe MAIL la: adresa și nu permit anumite adrese IP pentru a conecta sau nu permit IP-ul pentru a trimite e-mail la sistemul de corespondență SMTP, dacă IP-ul conectare nu se potrivește cu domeniul în care se află sistemul de corespondență SMTP. În acest exemplu, domeniul din care este test.com.
  • Dacă nu utilizați o adresă de email valabilă când trimiteți un mesaj, nu poate stabili dacă mesajul a avut o problemă de livrare, deoarece raportul de nelivrare (NDR) nu poate ajunge la o adresă IP care nu este valid. Dacă utilizați o adresă de e-mail validă, primiți următorul răspuns de la serverul SMTP:
   250 OK - MAIL FROM Admin@test.com
 5. Tastați următoarea comandă pentru a spune serverul SMTP primirea la adresa pe care mesajul e-mail este trimis să.

  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  NotăEste o idee bună să folosiți întotdeauna o adresă validă de SMTP beneficiare în domeniul pe care îl trimiteți e-mail la. De exemplu, dacă trimiteți laJohn@domain.com, trebuie să fiți sigur că John@domain.com există în domeniu. În caz contrar, veți primi un NDR.

  Tastați următoarea comandă și adresa SMTP pe care doriți să trimiteți mesajul e-mail:
  RCPT SĂ: User@Domain.Com
  Primiți următorul răspuns:
  250 OK - Recipient User@ Domain.Com
 6. Tastați următoarea comandă pentru a spune serverul SMTP că sunteți gata pentru a trimite date:
  DATE
  Primiți următorul răspuns:
  354 Send data. End with CRLF.CRLF
 7. Acum sunteți gata să tastați secțiunea 822/2822 mesaj. Utilizatorul va vedea această parte a mesajului în inbox lor. Tastați următoarea comandă pentru a adăuga o linia Către de subiect:
  Subiect: mesaj de test
  Apăsați Enter de două ori. Tu nu primesc un răspuns la această comandă.

  Reduceți imagineaMăriți imaginea
  Notă
  NotăDouă introduceți comenzi trebuie să se conformeze cerere pentru Comentarii (RFC) 822 și 2822. 822 Comenzile și trebuie să fie urmată de o linia Către goală.
 8. Tastați următoarea comandă pentru a adăuga text de corp mesaj:
  Acesta este un mesaj de test, nu veți vedea un răspuns la această comandă.
 9. Tastați un punct (.) la următoarea linia Către necompletată și apăsați Enter. Primiți următorul răspuns:
  250 OK
 10. închide conexiunea tastând următoarea comandă:
  RENUNȚE LA
  Primiți următorul răspuns:
  221 closing connection
 11. Verificați că destinatarul a primit mesajul pe care te-a trimis. Dacă apar orice mesaje de eroare de eveniment în jurnal de evenimente al aplicației, sau dacă există probleme primirea mesajului, verificați configurația sau comunicarea gazdă.

Avansate de testare

În afară de testare pașii de bază enumerate în acest articol, puteți utiliza o confirmare de livrare pentru a testa mail în ambele direcții. Puteți utiliza această metodă pentru a verifica că serverul SMTP poate accepta o conexiune de intrare și pentru a genera o confirmare de livrare înapoi la expeditor pentru a testa conectivitatea outgoing server SMTP.

Pentru a solicita o confirmare de livrare pentru mesaj de test, a se vedea step5 în secțiunea "Testarea bază" pentru a vă asigura că informațiile furnizate este o adresă de e-mail validă, care poate primi la primirea de livrare. Apoi în step6 în secțiunea "Testarea bază", tastați următoarea comandă în sesiunea Telnet:
RCPT SĂ:User@site.domain.com notifica = succes, eșec

Proprietă?i

ID articol: 153119 - Ultima examinare: 10 octombrie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 5.0 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Internet Information Services 6.0
Cuvinte cheie: 
kbhowto kbmt KB153119 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 153119

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com