Έγκυρες διευθύνσεις IP για ένα ιδιωτικό δίκτυο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 142863 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο είναι μια σύντομη περίληψη των RFC 1918 εκχώρησης διευθύνσεων για ιδιωτική Internets. Αυτά είναι η συνιστώμενη περιοχές διευθύνσεων IP μία μπορεί να χρησιμοποιήσει για κεντρικούς υπολογιστές που δεν απαιτούν άμεση πρόσβαση στο Internet. Αυτές οι διευθύνσεις έχουν φιλτραριστεί κατά δρομολογητών στο Internet και επομένως δεν χρειάζεται να είναι καθολικά μοναδικά.

Αυτές οι διευθύνσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να φοβάστε της αναπαραγωγής μια μοναδική διεύθυνση IP που ανήκει σε άλλη εταιρεία. Εάν απαιτούνται καθολικά μοναδικό διευθύνσεις στο Internet, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής Internet ή το NIC (Network Information Center) στο Hostmaster@NIC.DDN.MIL.

Περισσότερες πληροφορίες

Ιδιωτικός χώρος διευθύνσεων

Το Internet έχει αντιστοιχιστεί αριθμοί έκδοσης (IANA) έχει δεσμεύσει τα ακόλουθα τρία μπλοκ του χώρου διευθύνσεων IP για ιδιωτικά δίκτυα:
  10.0.0.0    -  10.255.255.255
  172.16.0.0   -  172.31.255.255
  192.168.0.0   -  192.168.255.255
				
Σημειώστε ότι το πρώτο μπλοκ τίποτα εκτός από έναν αριθμό δικτύου μόνο κλάσης A, ενώ το δεύτερο τμήμα είναι ένα σύνολο από 16 συνεχόμενες κλάσης Β αριθμούς δικτύου και το τρίτο μπλοκ είναι ένα σύνολο αριθμών δικτύου C 255 συνεχόμενο κλάσης. Η πλήρης RFC 1918 βρίσκονται μέσω FTP στο nic.ddn.mil.

Για πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση ενός εγγράφου RFC, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
185262Τρόπος απόκτησης των αιτήσεων για έγγραφα σχόλια από το Internet

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 142863 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft Windows για Workgroups 3.11
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB142863 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:142863

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com