Word: Wat Is een uitval (.shs) bestand?

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 138275 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Een knipsel is een bestand dat wordt gemaakt wanneer u deel van een document en sleep de bureaublad.

Meer informatie

In Microsoft Word en Microsoft Excel, kunt u slepen en neerzetten van geselecteerde tekst in een document, tekenobjecten, en afbeeldingen naar het bureaublad van Windows. A bureaubladpictogram gemaakt voor het bestand uitval, samen met een bestand in de submap Windows\Desktop met de extensie .shs. Dit bestand is een native programma-document met de informatie die is geselecteerd en op het bureaublad worden gesleept. Als u het bureaublad verwijderen het pictogram van het bijbehorende bestand .shs wordt ook verwijderd. U kunt selecteren en slepen een uitval-bestand op het bureaublad naar een ander document.

Opmerking: Het bestand uitval is een speciale OLE-object en is niet een bestand kan worden gelezen. U kunt een bestand .shs niet openen noch kunt u deze invoegen in een ander document (bijvoorbeeld, u kan niet een .shs bestand invoegt met de opdracht bestand in het menu invoegen in Word). Een knipsel in een document of de werkmap, plaatst u moet deze slepen naar het document. Echter; u kunt de naam wijzigen van het object uitval of verplaatsen vanuit een map naar de andere als u kunt wijzigen of een gewoon bestand.

Het document van Word voor Windows uitval bestand bevat 0 marge-instellingen (nul) cm. Wanneer u het knipsel sleept naar een ander Word-document het bestand uitval voldoet aan de pagina-instellingen van een bestaand Word-document; dus worden alleen de inhoud van het bestand uitval overgebracht naar het woord document.

Deel van een Document plaatsen op het bureaublad

Als deel van een document op het bureaublad, de volgende stappen uit:

  1. Zorg ervoor dat Word niet is gemaximaliseerd (Klik op de middelste knop in de rechterbovenhoek).
  2. Selecteer de tekst of afbeelding die u wilt kopiëren in het document.
  3. Sleep dit naar het bureaublad. Een knipsel is gemaakt. U kunt dit knipsel nu slepen naar andere documenten of programma's.
Opmerking: U kunt deze functie alleen gebruiken als het programma slepen en neerzetten ondersteunt functies voor OLE.

Eigenschappen

Artikel ID: 138275 - Laatste beoordeling: woensdag 16 januari 2013 - Wijziging: 6.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 95a
  • Microsoft Excel 95 Standard Edition
  • Microsoft Word 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB138275 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 138275
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com