Shutdown loopt vast na "Please Wait While..." Scherm

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 136651 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u op de optie de Computer uitschakelen in Windows afsluiten in het dialoogvenster en klik vervolgens op OK, reageert de computer niet meer (loopt vast) of een zwart scherm weergegeven nadat u de 'Please wait terwijl uw computer het scherm wordt afgesloten'.

Oorzaak

Dit probleem kan worden veroorzaakt door een incompatibiliteit tussen het Windows 95 Geavanceerd energiebeheer (APM)-systeem en het BIOS APM-ondersteuning in uw computer. Als het BIOS van uw computer onderbroken wordt, in plaats van afgesloten, Windows 95 niet meer juist afgesloten.

Oplossing

Als tijdelijke oplossing kunt u APM-ondersteuning uitschakelen. Hiertoe dubbelklikt u op de Energiebeheer in het Configuratiescherm en energiebeheer instellen uit.

Neem contact op met de computerfabrikant van uw naar het probleem op te lossen over een BIOS-upgrade die het probleem opgelost.

Meer informatie

Voor meer informatie over het oplossen van problemen met afsluiten Windows 95, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

145926 Het oplossen van problemen met afsluiten van Windows 95

Eigenschappen

Artikel ID: 136651 - Laatste beoordeling: donderdag 12 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbmt KB136651 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 136651
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com